Misica otkrila tajnu svoje mladosti: Ima 67, a izgleda kao da joj je 30 godina

Apasra Hongsakula je tek nedavno prvi put u životu isprobala peglu za kosu i shvatila da njena kosa može biti i ravna.

Utorak, 30.06.2015.

11:24

Izvor: B92

Default images
screenshoot/youtube

Podeli:

Apasra Hongsakula nosila je tutulu "Mis Tajlanda" još davne 1965. godine. Ali iako je od tada prošlo tačno pola veka, čini se da je za Apasru vreme stalo.

Njeno lice je i danas utegnuto, a linija vitka kao pre 50 godina, a Apasra tvrdi da je sve na njoj "majka priroda".

Ona danas ima 67 godina, a u rodnom Tajlandu i dalje je vrlo popularna. Sem titulom misice, Apasra može da se pohvali i time da je prva Tajlanđanka koja je osvojila krunu Mis Universe.

Apasra, koja ima sina, najviše pažnje privlači zbog svog mladolikog izgleda. Mnogi se pitaju u čemu je njena tajna, ali bivša misica ne želi da je otkrije. Kaže da vodi jednostavan život, neguje se, a ostalo je, tvrdi, dar prirode.

Strani mediji pišu da je bivša mis Tajlanda potrošila milone na svoj izgled i da joj hirurški zahvati nisu strani. Njen menadžer je, naravno, brani, tvrdeći da je sve ne njoj prirodno.

"Apasra je tek nedavno prvi put u životu probala peglu za kosu i shvatila da njena kosa može biti i ravna. Lepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj ishrani i tome što na sunce izlazi tek kada se namaže kremom sa zaštitnim faktorom", tvrdi njen menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare