Hrabrost ili ludost? Ova mama je svojim postupkom podelila svet

Snimak ove plesačice koja pleše oko šipke dok istovremeno doji svoju ćerkicu podstakao je živu raspravu na društvenim mrežama.

Subota, 23.01.2016.

12:05

Izvor: zadovoljna.hr

Hrabrost ili ludost? Ova mama je svojim postupkom podelila svet
foto: Instagram

Podeli:

Majčinske obveze ponekad su toliko velike da se mamama sama ideja slobodnog vremena čini nemogućom, a kamo li pomisao na fizičku aktivnost. Međutim, plesačica Ešli Rajt uspela je da "pomiri" majčinstvo i svoju omiljenu vežbu.

Snimak ove plesačice koja pleše oko šipke dok istovremeno doji svoju ćerkicu podstakao je živu raspravu na društvenim mrežama. U kratkom videu objavljenom na Fejsbuku koji je do sada videlo više od 3 miliona ljudi Ešli izvodi različite poze na šipki dok malena Šenon mirno i sigurno jede umotana u maramu.

Korisnici društvenih mreža zasuli su je pozitivnim komentarima oduševljeni njenom idejom da vežba u društvu ćerkice, ali i njenom figurom.

"Ne znam ko si i odakle si, ali ti si ikona. Još nikada nisam videla nešto tako kul, lepo i ženstveno", napisala je jedna mama.

Međutim, u mnoštvu pozitivnih komentara ipak su se našli i oni negativni:

"Čak se i ekstremno talentovani sportisti ponekad okliznu i padnu. Da li je taj rizik zaista vredan lajkova?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare