Čudne okolnosti pod kojima su se neki parovi upoznali

Svi parovi imaju svoju priču o tome kako su se upoznali. Neki parovi su se upoznali na poslu, a neki u supermarketu. Predstavljamo vam neke od interesantnih priča.

Petak, 02.12.2016.

12:00

Izvor: B92

Čudne okolnosti pod kojima su se neki parovi upoznali
foto: Thinkstock

Podeli:

Šestogodišnjak je rekao svojoj mami koga će oženiti kad odraste i to je i učinio

Da li je to sudbina ili slučajnost? Kako god, Vang Zi-heng iz Kine je znao koga će oženiti još u detinjstvu. Kao dete on je provodio puno vremena u igri sa svojom komšinicom Kian-kian. Vang je priznao da su se povremeno tajno ljubili dok su se igrali oko kuće. Tada je on i odlučio da je ona žena njegovog života i da će je oženiti kada odrastu, što se i deslilo 12 godina posle. Naime, Vangova porodica se poreselila iz Kine u međuvremenu, ali to nije sprečilo Vanga da se vrati po svoju prvu ljubav.

Par koji je dobio na lutriji

Kada ih upitate kako su se upoznali, Edi Harison (95) i Edit Hil (96) odogovaraju – u kockarnici.Oni su igrali igre na sreću zajedno, osvojili pozamašnu svotu novca a zatim je podelili. Oni su proveli deset godina kao prijatelji pre nego što su se venčali. Oni i sada povremeno posećuju kockarnice i igraju igre na sreću.

Gluv i slep par koji može da oseti ljubav

Meri i Stefan Lindof su u braku 30 godina. Oni su neverovatno bliski i funkcionišu savršeno. Ono što je zanimljivo jeste to da se oni oslanjaju samo na dodire i intuiciju zato što su oba parnera skoro gluva i polu slepa.

Stefan je potpuno gluv i jedva da može da vidi. Mora da stane 10 centimetara od televizora kako bi mogao da vidi sliku. Meri je rođena gluva, a vid je počela da gubi dok je bila tinejdžerka. Oni su se upoznali kada su imali 9 godina. Stefan je sedeo iza Meri u školi za gluve u Kanadi. Nakon dve decenije su se slučajno sreli i odmah nakon toga i venčali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare