Zdrav duh

Skinula se i poslala poruku svim ženama: Nakon ovoga zavolećete svoje telo

Nema žene koja ne vodi računa o svom izgledu, ipak, danas su za savršene fotografije zaslužniji Fotošop, šminka i dobra kamera nego stvaran izgled.

Četvrtak, 22.12.2016.

14:34

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Društvene mreže preplavljene su fotografijama savršenih figura, ne samo manekenki, čiji je to posao, već i običnih devojaka. Međutim, koliko su te fotografije uopšte realne?

Video-blogerka Keli rešila je da javno progovori i o ovome i javno postavi na svom profilu na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu bez ikakvih intervencija u Fotošopu, onako kako zaista izgleda.

„Moja koža je savršeno glatka. Nemam ravan stomak, zadnjica mi nije zategnuta. Imam strije, celulit, kožu – oh, normalno ljudsko telo!“, napisala je ona u opisu fotografije koju je objavila.

„Moje telo onakvo kakvo je zaslužuje da ga volim. Odbijam da mislim da bih izgledala bolje pod drugim svetlom, u određenoj pozi. Zaista volim svoje telo, jer tako izgleda, jer je to moje telo. Treba sebe uvek da podsećamo da smo lepi i vredni, jer zaista jesmo. Trudiću se da nastavim da vas ohrabrujem, jer sam to radila sebi svakog dana“, napisala je ona.

Ona je ovom porukom izazvala lavinu komentara u kojima joj se žene uglavnom zahvaljuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare