Aktuelno

Poručila mu pred ženidbu: "Mislićeš na mene dok s njom budeš vodio ljubav"

Televizijsko lice Mark Rajt oženiće glumicu Mišel Kigan koja je ove godine proglašena najseksepilnijom ženom na svetu. Ovaj događaj podstakao je njegovu bivšu devojku da napiše svoja osećanja setivši se njihove veze od deset godina.

Subota, 23.05.2015.

08:31

Izvor: B92

Default images
foto: Splash

Podeli:

Loren Gudger, zvezda Velikog Brata postavila je na svoj porfil na Instagramu poruku kojom aludira da je budući mladoženja bio taj koji je otišao iz njihove veze.

"Ona je devojka koju je upoznao previše rano, ali je sve pokvario jer je želeo još mnogo toga da proživi. Ipak, kasno se setio da je savršena“, napisala je Loren.

Ona i Mark rastali su se 2011. godine nakon deset godina veze.

Loren je nakon nekog vremena kada je saznala da će Mark oženiti Mišel napisala još jedan post upućen njemu.

"Možda nisam devojka koju ćeš oženiti, ali sam devojka o kojoj ćeš misliti narednih dvadeset godina dok budeš vodio ljubav sa svojom dosadnom ženom koja će glumiti orgazme kako bi se ti osećao bolje“, napisala je tada Loren.

foto. Splash

Kada su se Loren i Mark rastali on je optuživao nju da ga je varala, dok je bilo podataka da se on viđao sa njegovom bivšom devojkom Lusi Meklenburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.