Aktuelno

Više nije seksualni zavisnik: Ova Srpkinja izlečila je britanskog glumca

Poznat kao veliki zavodnik, na platnu romantik, a u stvarnosti ženskaroš, Hju Grant je konačno izlečen i na pragu da se posveti jednoj ženi. Jovana Hismaer, lični trener za razvoj svetskih zvezda tvrdi da ga je izlečila seksualne zavisnosti koju nikada zvanično nije priznao.

Sreda, 28.06.2017.

14:31

Izvor: B92

Više nije seksualni zavisnik: Ova Srpkinja izlečila je britanskog glumca
Foto: Getty

Podeli:

Proslavljeni glumac koji ceo život živi mimo pravila godinama se borio sa jednom vrstom zavisnosti i to seksualnom.

A onda je morao da zatraži profesionalnu pomoć.

Iako nikada nije potvrdio da ima problem, poznato je da je glumac dobio dva sina sina u razmaku od tri meseca sa dve različite žene- što govori o njegovim apetitima.

Prvo je u septembru 2012. godine sa švedskom TV producentkinjom Anom Elizabet Eberštajn, sa kojom je bio u tajnoj vezi, dobio dete, a samo tri meseca kasnije njegova devojka Tinglan Hong na svet je takođe donela dečaka Feliksa, sa kojom Hju već ima ćerku Tabithu, koja je rođena 2011. godine.

Hju je prvi put postao tata 2011. kada je u vezi sa Tinglan Hong, radnicom jednog kineskog restorana u Londonu, dobio ćerku Tabitu Grant. Raskinuo je ubrzo sa njom, ušao u vezu sa Anom Eberštajn, producentkinjom iz Švedske, sa kojom je 2012. dobio sina Džona Manga.

A onda se ponovo vratio prvoj ljubavi. Povratak je obeležilo rođenje sina Feliksa Čanga Honga Granta 2013. godine. Pomirenje nije dugo potrajlo. Glumac se 2014. vratio Ani. Druga šansa sa Anom mu je 2015. donela ćerku.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.