Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su pravi magneti za muškarce

Zbog prirodnog šarma i spontanosti,, ovoj ženi je prosto nemoguće odoleti.

Utorak, 30.05.2017.

09:50

Izvor: B92

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su pravi magneti za muškarce
Foto: Thinkstock

Podeli:

Videćete ih prve u gužvi, a prepoznaćete ih po glasnom govoru. S obzirom da su po prirodi kokete, one vole da zavode, te će možda podeliti i koji osmeh kao poziv da joj priđete.

Ipak, kada su u vezi, one su veoma lojalne, posvećene su partneru, a to i sto očekuju i od njega. Jedina mana, i ono što joj najčešće mnogi zameraju je sebičnost, kao i nestabilnost koja je često izražena u raznim segmentima života. To je žena rođena u znaku Vage.

U isto vreme, one su veoma svestrane i inteligentne, a privući će vas svojom neodoljivom umiljatošću. Šarmantan osmeh, dobra figura i graciozan hod takođe čine glavne fizičke karakteristike izražene kod žena Vaga,

Na poslu, zahvaljujući marljivosti, sposobnosti i talentu, ostvaruju dobre uspehe, a dobro im stoje pozicije kod kojih imaju mogućnost da samostalno donose odluke. Karijera im predstavlja bitan deo života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare