Mesečni horoskop: Januar će pokrenuti mnoge ljubavne priče

I eto nas u novoj 2018. godini... Neka nam donese dobro zdravlje, lepe momente, sreću, zadovoljstvo i stabilnost....Sada bi trebalo da krenemo sa onim standardnim – nova godina, novi početak...to ćemo preskočiti, i umesto toga reći – neka sve ono što je loše i nepovoljno ostane iza vas, a neka ispred vas bude otvoren, širok put koji vas vodi ka sreći. To su naše iskrene želje. Srećno!

Ponedeljak, 01.01.2018.

10:16

Izvor: B92

Mesečni horoskop: Januar će pokrenuti mnoge ljubavne priče
Foto: Thinkstock

Podeli:

A januar započinjemo sa Saturnom, Venerom, Suncem i Plutonom u znaku Jarca. Neptun je u znaku Riba, retrogradni Uran u znaku Ovna. U znak Blizanaca smestio se Mesec, a planete Mars i Jupiter nalaze se u znaku Škorpije. U znaku Strelca nalazi se Merkur....

Prvo planetarno dešavanje koje nas očekuje jeste odmah drugog januara, a to je pun Mesec u znaku Raka. Akcenat će biti bačen na dešavanja u okviru porodice – vreme praznika je, pa svoju pažnju okrenite ka onima koje najviše volite. Lepi momenti u domu.

Istog dana i planeta Uran kreće direktnim hodom. Za vreme njene retrogradnosti, morali smo neke stvari da regulišemo i ispravimo i sada smo spremni za novi početak.

11. januara Merkur prelazi u znak Jarca. Prilično nas je namučio njegov tranzit i retrogradnost kroz znak Strelca, zar ne? Sada se misli i reči jasnije uobličavaju, smiruju – delaćemo kroz staloženost i donositi odluke o kojima smo dobro razmislili. Ništa se ne radi na brzinu.

17. januara imamo mlad mesec u znaku Jarca. Očigledno je da je vreme praznika završeno – sada nam sledi onaj pravi poslovni početak i evidentno je da imamo nameru da se materijalnom segmentu jako posvetimo.

18. Venera prelazi u znak Vodolije. Da, sve što je vezano za emocije bilo je malo stegnuto i usporeno u njenom tranzitu kroz znak Jarca. Sada se ljubav oslobađa i nesputanije funkcioniše.

20. i Sunce prelazi u znak Vodolije. Počinje vladavina ovog znaka, a počinje i centralni zimski mesec. Vodolijama želimo srećne rođendane i nadamo se da će nam njihovo vreme doneti mnogo lepih i podsticajnih dešavanja.

26. Mars prelazi u znak Strelca, donoseći gomilu pozitivne i lepe energije. Pošto je i Venera u znaku Vodolije, muško – ženski odnosi će postati opušteniji i rasterećeniji.....doduše, biće i više neobaveznih veza i avantura....ali šta sad....

I na samom kraju meseca, 31. januara sleduje nam prvo pomračenje u ovoj godini – pomračenje Meseca u znaku Lava. Polako se pripremamo za burno proleće koje nas očekuje....Istog dana i Merkur prelazi u znak Vodolije. Ova će dešavanja imati više uticaja u februaru, pa o njima – sledećom prilikom...

Tokom celog meseca Venera će biti u blizini Sunca i u što daljem, što bližem sekstilu sa Marsom. Akcenat je bačen na odnose između polova, a u ovom će se mesecu pokrenuti mnoge ljubavne priče, s tim što će dosta njih biti – tajna. Neka vam je lep i srećan ovaj prvi mesec u novoj, sudbinskoj 2018. godini.

Autor horoskopa: Astro-centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare