Nedeljni horoskop: Bikovi ulaze u tajnu strasnu priču, Rakovi moraju da preseku

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 21.01.2019.

08:18

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Bikovi ulaze u tajnu strasnu priču, Rakovi moraju da preseku
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi su u najjačem osvajačkom zanosu – period ljubavnih prilika – bilo da su one vezane za kratkotrajne avanture ili neke trajnije odnose, nastavlja se i dalje. Nije problem u ovom periodu započeti emotivnu priču, ali je jako bitno na kakvim je osnovama ona postavljena – ukoliko je samo strast i hemija u pitanju, šanse za trajnost nisu naročite.

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bilo da ste to planirali ili niste – Mars u vašem polju tajni radi sve u šesnaest i može Bikovima otvoriti mogućnosti ulaska u tajnu, najpre seksualnu i strasnu priču. Ukoliko ste zauzeti – razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će vam definitivno dodatno zakomplikovati život – odnos sa stalnim partnerom je ionako skokovit – zar vam zaista treba još jedan razlog za brigu i nerviranje?

Kod Blizanaca je naglašena uzburkanost u emotivnim vezama i brakovima i u prvoj polovini nedelje treba se čuvati reči izrečenih u besu, brzini, impulsivno – jer one mogu naškoditi odnosu sa voljenom osobom.

Rakovi, ne zaboravite da u ovu sedmicu ulazite sa potpunim pomračenjem svog vladara – Meseca – što i te kako može doneti i napetost i nervozu i promenljiva raspoloženja i onaj osećaj da ste pritisnuti, da više ne možete da izdržite i da što pre morate napraviti neki potez, presecanje.

Slobodni Lavovi – e kod vas može šta hoćete. Možete da se zaljubljujete, možete da ulećete u avanture, možete da ulazite u priče sa osobama koje žive daleko od vas, može da vam se pomuti mozak od strasti….Luda hemija pravi bure i oluje u vama i nemojte da razmišljate mnogo – prepustite se, pa šta bude….

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare