Veliki godišnji horoskop: Pogledajte šta vas očekuje u 2020. godini

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

AstroZabava | Super žena |
Podeli
Foto: Depositphotos/agsandrew
Foto: Depositphotos/agsandrew

Pročitajte još:

Pogledajte šta su zvezde pripremile u 2020. godini za preostalih šest horoskopskih znakova. O tome šta zvezde donose u narednoj godini za prvih šest znakova Zodijaka, čitajte OVDE.

VAGA

Ljubav

Vage u ovoj godini moraju da se odluče između potrebe da se dublje i smislenije povežu sa onima koje vole i potrebe za slobodom, opuštencijom. Ne možete istovremeno i na jednu i na drugu stranu – u nekom momentu se mora odlučiti da li vaša veza prelazi na viši nivo, ili odlazite jedno od drugog. Meseci u kojima ćete se lomiti na koju ćete stranu su od aprila do avgusta. Iako će neki od vas biti svesni da ih trenutni odnos sa voljenom osobom sputava, biće vam teško da stavite tačku i nastavite dalje. S druge strane – ukoliko vam je jasno da pored sebe imate kvalitetnog partnera – nama razloga da čekate i razmišljate – uozbiljite svoj odnos. Bračnim partnerima stoje trzavice, ali i potreba da se « srede » bilo kroz kupovinu nekretnine, bilo kroz prinove. Slobodne Vage imaju pred sobom opuštenu i veselu godinu, ispunjenu ljubavnim dešavanjima. Iako ćete prilika za nove emotivne priče imati tokom cele godine, period za ozbiljna emotivna dešavanja je ipak drugi deo 2020-e.

Posao

Za Vage je ovo vrlo ozbiljna poslovna godina. Prvi deo 2020-e će vam dati ogromnu količinu energije i želju da se maksimalno potrudite i dokažete i sebi i drugima. Slede vam novi poslovni projekti, nova idejna rešenja i velika količina kreativnosti i inspiracije. No, za konkretne rezultate i dešavanja moraćete ipak da sačekate drugi deo godine, i to najpre period od avgusta pa na dalje. Ukoliko ste pokrenuli privatni posao – sada ćete se izboriti za svoje “mesto pod suncem”. Vagama su tada mogući I preseci u smislu prelaska na novi posao, unapređenja – generalno – veliki pomaci u karijeri. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina za vas. Bićete stabilni, dokle god kontrolišete svoju pojačanu potrebu za trošenjem.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati češćih reumatskih tegoba, kao i problema sa cirkulacijom, pritiskom, krvnim sudovima i žlezdama. Mlađe Vage mogu biti osetljivije na alergije i virusne prehlade, naročito u prelaznim periodima – u proleće i na jesen.

Foto: Depositphotos/newlight
Foto: Depositphotos/newlight

ŠKORPIJA

Ljubav

I pored Urana u vašem polju partnerskih odnosa – ovo će biti neuobičajeno skladna i mirna godina za zauzete Škorpije. Uran vam u 2020-oj daje priliku da na pravi način promenite ono što nije bilo dobro, da se i partner i vi više otvorite jedno prema drugom i rešite mnoga pitanja koja su vas opterećivala. Naglašeno polje komunikacije govori da otvorenim, iskrenim i mirnim razgovorom svaka situacija može biti rešena na najbolji način. Bitno je da se potrudite da što više vremena posvetite voljenoj osobi – iako je sigurno da ćete biti jako poslovno angažovani. U dužim emotivnim vezama ovo je vreme definisanja odnosa – ako ostajete zajedno, spremajte se za neke dosta ozbiljnije stvari i dugoročnije planove od jeseni. Slobodne Škorpije – zabava, provod, nova poznanstva i mnogobrojna dešavanja sa suprotnim polom biće naglašena u ovoj godini. No, prvi njen deo će ipak baciti akcenat na nestabilne i neobavezne odnose, dok je vreme za ozbiljnije stvari i pravu ljubav od avgusta meseca 2020-e.

Posao

Ukoliko pravilo usmerite sebe i date svoj maksimum – ovo bi mogla biti jedna od uspešnijih i profitabilnijih godina za vas. Doduše, njen prvi deo će biti mirniji i stabilniji i biće vam lakše da donesete prave odluke koje doprinose jačanju vaših pozicija ili napredovanju. Ostvarićete kontakte sa jakim ljudima i proširiti svoje dejstvo i uticaj. Oni koji planiraju privatni biznis, verovatno će ga pokrenuti tokom prolećnih meseci. Drugi deo godine ipak od vas zahteva veće angažovanje, borbu na više frontova i pojačano ulaganje napora. Iako povremeno stresan – ovaj period će pokrenuti onaj suštinski deo vas – borca, željnog pobede. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina koja će vas u potpunosti stabilizovati.

Zdravlje

Možete imati problema sa vratnim i ramenim delom. Potrebno je da u ovoj godini promenite neke od svojih navika i više se posvetite pravilnoj ishrani i rekreaciji. Moguće su češće tegobe urinarno – genitalnog trakta.

STRELAC

Ljubav

Ukoliko u odnos sa partnerom uvedete promene za koje ionako znate da su neophodne i ukoliko se više posvetite jedno drugom – male su šanse da ovo neće biti emotivno uspešna godina po vas. No, u svakom slučaju – obratite pažnju na proleće jer će u tom periodu postati jasno da li je odnos sa voljenom osobom pravi ili je vreme da svako od vas krene na svoju stranu. U ovoj ste godini realniji, prizemniji i potrebno je da svoje emotivne relacije sagledate na praktičniji način. Baš iz tog razloga – mnoge će duže ljubavne veze u drugom delu godine ući u fazu ozbiljnih priprema za zajednički život ili za brak. Slobodni Strelčevi –slede vam vrlo interesantni emotivni momenti na proleće – uzbudljiva dešavanja koja će doneti nove ljubavne prilike, ali koja mogu i vratiti neke osobe u vaš život. No, ono pravo svakako vam ide u drugom delu godine – vaše polje ljubavi biće jako naglašeno tokom poslednjih šest meseci 2020-e – veze započete u ovom periodu imaće brz tok i vrlo lako se mogu završiti brakom krajem godine.

Posao

U 2020-oj nastavljate sa ozbiljnim poslovnim pomacima koje ste započeli tokom prethodne godine. Jedan veliki deo ste već obavili – sada morate prionuti na posao da biste ojačali trenutne pozicije. Morate biti konkretni, racionalni, praktični – i ići malim koracima, ali stabilno napred. Trud koji budete ulagali u prvom delu godine doneće velike pomake i poslovne rezultate od jula meseca 2020-e. Vi tada ulazite u period promena, a moguće je da će mnogi Strelčevi zaploviti i u vode privatnog biznisa i unovčiti svoje ideje i kreativnost. Takođe – neki od vas će dobiti ponudu za bolji posao ili posao sa jačom pozicijom. Po pitanju finansija – godina ulaganja, ali onih pametnih – koja će vam se isplatiti.

Zdravlje

Godina u kojoj ćete više obraćati pažnju na potrebe svog organizma. Uvedite promene u načinu ishrane. Moguće su češće prehlade ili virusne infekcije na proleće i u kasnu jesen 2020-e. Stariji Srelčevi mogu imati probleme sa zglobovima i reumom.

Foto: Depositphotos/agsandrew
Foto: Depositphotos/agsandrew

JARAC

Ljubav

Godina ozbiljnosti za Jarčeve. Vreme je da duže emotivne veze naprave korak napred i pređu u ozbiljnije forme. I partner i vi ste sazreli, prošli kroz prepreke i ojačali vaš odnos i sada je trenutak da sve ono što ste ulagali, bude I vraćeno na pravi način. Kroz stabilnost, ulazak u zajednički život, brak – čak i dobijanje prinova koje će Uran ove godine neštedimice deliti. Oni u bračnim zajednicama više će biti okrenuti jedno drugom, ujedno ćete zajednički praviti promene koje će prijati vašem odnosu a istovremeno se čvrsto držati zajedno, sa istim ciljem – da istrajete kao par. Slobodni Jarčevi – ono što vi želite je sada u prvom planu. Da ćete privlačiti poglede i raznorazne ljubavne prilike i neprilike – hoćete. No, umećete da odaberete osobu koja funkcioniše I razmišlja na isti način kao I vi, ima iste poglede na život a prvenstveno na ljubav – osobu koja traži trajne vrednosti I ljubavnu stabilnost. Godina koja vam donosi sreću I koja otvara vrata ljubavnom ispunjenju I pravoj emotivnoj priči.

Posao

Iako je 2020-a i poslovno dobra godina po vas, ipak u njoj neće sve ići glatko kao na polju ljubavi. Prvi deo godine je mirniji i maksimalno ga iskoristite – pokrenite poslovne projekte koje ste planirali, stupite u kontakt sa osobama koje će vam biti od značaja kasnije. Proleće će biti pomalo zahtevno jer će se na vas odjednom sručiti velika količina obaveza, ali ćete dobrom organizacijom to uspeti da prevaziđete. No, drugi deo godine je dosta naporan – moguće je da ćete funkcionisati na više strana i paralelno obavljati i privatni posao ali i onaj za poslodavca. Ne iscrpljujte se i ne precenjujte svoje snage. Finansijski – očekujte bolju godinu, a period stabilizacije kreće od marta meseca.

Zdravlje

Ako vi ne vodite računa o sebi – niko drugi neće. Imajte to na pameti i ne trošite se do krajnjih granica. Vaša snaga I elan su u ovoj godini neosporni, ali svi imamo svoje granice I moramo ih poštovati. Više obratite pažnju na odmor, ishranu, kvalitetan san.

VODOLIJA

Ljubav

Vodolije prvenstveno moraju da budu u miru i skladu same sa sobom da bi njihove emotivne relacije funkcionisale kvalitetno tokom 2020-e godine. Promene dolaze i koliko god vi bili osoba koja je prilagodljiva – biće vam teško da se priviknete na njih. Promene u okviru porodice, u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, promene u vašem načinu života – sve je to na tapetu tokom godine u koju ulazimo. Neki će se parovi odlučiti za preseljenje, za kupovinu nekretnine, za početak zajedničkog života I brak, čak I za prinove. Ulazite u jednu mnogo ozbiljniju I zreliju fazu po pitanju ljubavi. Slobodne Vodolije - Venera je u vašem znaku na ulasku u 2020-u I ova godina će svakako biti godina ljubavi za vas. Vrlo će interesantan biti period retrogradnosti Venere tokom maja I juna, jer se dešava u vašem polju ljubavi, istovremeno sa ulaskom Saturna u vaš znak. Mnogima će ovaj period doneti onu ljubav koju već dugo očekuju. Naravno, nije ovo vaša jedina ljubavna prilika, ne brinite. Cela 2020-a je samo vaša.

Posao

Odlična poslovna godina je pred vama, naročito za one koji se bave privatnim poslom ili planiraju njegovo pokretanje. No, ni ostali neće proći ni malo loše. Naglašeno ste odgovorni, izuzetno usmereni na kvalitet onoga što radite, ali istovremeno – I spremni da uvodite promene koje će dati dobre rezultate. Malo naporniji period za vas je drugi deo godine, kada će količina obaveza koju ste preuzeli na sebe biti zaista prevelika. No, nećete moći da odbijate posao pa ćete ići do svojih krajnjih granica. Pokušajte da se bolje organizujete, mada se mora priznati da će to biti teško u ovom periodu. Po pitanju finansija – pare će vas jednostavno hteti u ovoj godini. Pred vama je izuzetno plodonosna 2020-a.

Zdravlje

Pomalo naporna godina za vas, što se može odraziti I na zdravstveni segment. Ne idite do svojih krajnjih granica, jer možete oslabiti imunitet. Mogući su problemi I sa kičmom, žlezdama, hormonima, cirkulacijom, glavoboljama.

RIBE

Ljubav

Ribe u ovoj godini trebaju u potpunosti da slede svoje srce. Ako vam govori da je osoba pored vas ona prava – onda nema razloga za brigu jer ona će I ostati pored vas. No, ukoliko negde počinjete da shvatate da ono što imate nije ono što vas ispunjava I donosi vam duševni mir – vreme je da polako krenete dalje. Taj odlazak od osoba koje vam se možda samo na papiru nazivaju partnerima – može u početnoj fazi biti uznemirujuć I naporan za vas, ali vrlo brzo ćete shvatiti da ste napravili pravi potez. Ljubavi za vas ima, ali ovog puta – onih pravih. Generalno gledano – Ribe u emotivnim relacijama moraju realno da sagledaju odnose u kojima su I da donesu pravu odluku. Zajedno, još jači ili odvojeni – sami odaberite. Slobodni pripadnici ovog znaka – sam početak godine je vrlo zanimljiv po pitanjima ljubavi, a nakon toga – period od sredine leta pa do kraja godine. Možda ti novi počeci neće biti toliko romantični kao što biste vi voleli, ali će definitivno doneti ono što vam je potrebno – stabilne ljubavne odnose.

Posao

Godina podrške, godina realnih planova I ostvarenja istih. Godina kada je vaš trud nagrađen I primećen. Takođe – godina kada imate pravu motivaciju I prave ideje, a istovremeno – dovoljno strpljenja I upornosti I da ih ostvarite. Mnogi od vas će dobiti jače odgovornosti, veća zaduženja I biće potrebno da se maksimalno posvetite I prionete na posao. Ukoliko se u 2020-oj odlučite da promenite posao, to će biti odluka koja je donesena nakon dobrog I studioznog razmišljanja. Nemate nameru da ulazite ni u šta za šta niste stopostotno sigurni da će dati svoje rezultate. Drugi deo godine je jako profitabilan po vas I moguće je da ćete u tom periodu biti I dodatno poslovno angažovani.

Zdravlje

Bićete osetljivi na promene vazdušnog pritiska I pojačanu vlažnost vazduha. U prelaznim periodima – na proleće I u jesen – moguće su češće prehlade I osetljivost na viruse. U drugom delu godine starije Ribe će imati češće glavobolje ili probleme sa kičmom.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PRVIH ŠEST ZNAKOVA ČITAJTE OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu