Doktori za ljubavne probleme: Ovi znaci daju najbolje savete

Često nam je potrebna pomoć prijatelja kada u vezi negde zapne, i to je sasvim normalno. Evo koji znaci horoskopa daju najbolje ljubavne savete.

AstroZabava | Pinkvilla, Super žena |
Podeli
Foto: depositphotos/vadimphoto1@gmail.com
Foto: depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

Ribe

Ribe vam zaista mogu pomoći svojim savetima, bilo da se radi o osećanjima prema bivšem ili sadašnjem partneru. S obzirom na to da su vodeni znak, dobro znaju kako je to kada nas osećanja preplave. Oslanjajući se na intuitivnost, ponudiće vam nekoliko rešenja koja možete da probate kada se nađete u problemu.

Strelac

Strelci nisu baš poznati po tome što mnogo važnosti pridaju osećanjima. Međutim, oni su jedan od najiskrenijih horoskopskih znakova, pa možete biti sigurni da će vam tačno reći šta misle. Ako smatraju da vam je potreban odmor od partnera, ili čak raskid, neće oklevati da vam to i kažu.

Devica

Device su uvek odlični savetnici - ne samo u vezi sa vašim partnerom. Bilo da je u pitanju ljubavna, životna ili poslovna odluka, tu su za vas. Obratiće pažnju na svaki detalj koji im ispričate, i verovatno će umeti da "čitaju između redova". Uvek je važno kada neko sa strane ume da sagleda situaciju, a to je slučaj sa njima.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu