Budi bolja, budi bolje

Akcija "BUDI BOLJA, BUDI BOLJE" je u toku, prijavi se i podeli sa nama svoju priču VIDEO

U toku je akcija na Superženi "BUDI BOLJA, BUDI BOLJE" u okviru koje ćete moći da pročitate hrabre i inspirativne priče naših jakih žena.

Ponedeljak, 30.05.2022.

14:18

Izvor: B92

Akcija
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Urednica sajta superzena.b92.net Marija Mićanović i voditeljka TV Prva Ana Mitić pričale su o značaju mentalnog zdravlja, te su pozvale naše sugrađanke da se prijave.

"Već nam se javljaju žene sa svojim hrabrim pričama. 'Budi bolja budi bolje' u fokus stavlja mentalno zdravlje žene i ako biste želele da podelite sa nama svoju priču zapratite nas na Instagram stranici superzenab92 ili Fejsbuk strani Superžena i mi ćemo vas kontaktirati", poručila je urednica Marija Mićanović.

"B92.net kao odgovoran medij informiše javnost, a ovog puta želimo da poručimo ženama da u svojim problemima nisu same. Često čujemo od svojih poznanica, koleginica, prijateljica, da ih nešto guši, tišti, da se susreću sa raznim porodičnim problemima za koje misle da ne postoji izlaz. Mi poručujemo da nisu same, tu smo da čujemo njihove priče. Pored ispovesti koje ćemo objavljivati, razgovaraćemo i sa stručanjacima, ali i sa našim ambasadorkama koje su podržale projekat".

Foto: Printskrin/TV Prva

Poruku naše urednice Marije - "Žene, niste same", prihvatila je i ambasadorka projekta Ana Mitić, a njenu priču čućete uskoro. Mitićeva je u gostovanju u emisiji "150 minuta" rekla i jasno poručila da bi trebalo da vodimo računa o mentalnom zdravlju, isto koliko pazimo na ličnu higijenu.

"Na društvenim mrežama delimo samo lepe trenutke, kako bi ljudi stekli utisak da je sve kako treba. Međutim, to nije baš tako. U redu je da imate loše dane, da se ne osećate dobro, da niste raspoloženi. I vreme je da počnemo da pričamo o tim stvarima", poručila je novinarka TV Prva i ambasadorka projekta "Budi bolje, budi bolja" - Ana Mitić.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare