Aktuelno

Najkontroverznija porodica: Holivudski superstar prvi put pokazao sina

Holivudski glumački par Džon Travolta i Keli Preston promovisali su novi film "Goti", ali su na crvenom tepihu u Kanu, što je još važnije, predstavili svoju decu. Ćerka Ela Blu porasla je i postala prava devojka, dok je javnost prvi put videla njihovog sina Bendžamina devet godina posle velike tragedije.

Sreda, 16.05.2018.

10:01

Izvor: B92

Najkontroverznija porodica: Holivudski superstar prvi put pokazao sina
Foto: Getty

Podeli:

Naime, bračnom paru je pre devet godina preminuo sin Džet.

Tada su se pojavile informacije da je on umro, jer su roditelji kao deo Sajantološke vere odbijali medicinsku pomoć za dete, a relativno brzo, tri godine kasnije par je dobio naslednika Bendžamina.

Glumica ga je rodila veoma kasno, u 49. godini i tada je rekla da je on blagoslov za celu porodicu.

Sada, sedam godina kasnije, njihov sin se prvi put pojavio pred kamerama foto-reportera.

"On je lepak koji je spojio i opet sastavio ovu porodicu", rekao je kontroverzni glumac koji, osim što se u medijima pominje kao vatreni član Sajentološke crkve, često je dovođen u vezu sa raznim muškarcima.

Iako je godinama njihov brak na staklenim nogama, njih dvoje ipak odolevaju tračevima, pričama, te i dalje žive zajedno sa svojom decom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare