Aktuelno

Izdanja fatalne Rumunke u kojima izgleda kao "milion dolara" FOTO

Njenu lepotu opisuju kao "nestvarnu" zbog magnetizma kojim zrači.

Ponedeljak, 24.10.2022.

12:26

Izvor: B92

Izdanja fatalne Rumunke u kojima izgleda kao
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica i model Madalina Dijana Genea (34) bila je jedna od zvezda ovogodišnjeg Rimskog filmskog festivala koji je trajao od 13. do 23. oktobra, a njeni modni izbori su usijali atmosferu do maksimuma.

Za premijeru filma "Era Ora", Madalina je izabrala crvenu haljinu koja otkriva mnogo toga. Naime, duga, vatrena kreacija je otvorena u predelu stomaka i leđa, a sa leve strane i šlic sa leve strana otvoren je skroz do struka. Haljina ima i šlep sa kojim se Madalina "igrala" i tako priredila spekatakl fotoreporterima.

Foto: Profimedia

Na premijeri filma "Lamborghini - The man behind the legend", u kompletu koji su činili top i uska haljina isticala su njenu ženstvenost i fatalnu lepotu.

Podsetimo, ova Rumunka živi i radi u Italiji, majka je Šarlote (5), i pre svega je model, a zatim glumica, a njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.