Fitnes i dijeta

Zgodna Dženifer Lopez je ovakvom ishranom postigla figuru za 10

Pevačica i glumica svoj fantastičan izgled i istesanu figuru može da zahvali kontrolisanoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti, a evo i predloga njenog jelovnika.

Subota, 30.01.2016.

13:40

Izvor: B92

Zgodna Dženifer Lopez je ovakvom ishranom postigla figuru za 10
foto: Splash

Podeli:

Svi će se složiti da Dženifer Lopez nikada nije izgledala bolje. Trejsi Anderson, lični trener mnogih slavnih dama, zadužena je i za Dženiferinu figuru.

U intervjuu za magazin Pipl otkrila je da Dženifer redovno i predano vežba, a takođe praktikuje i takozvanu "čistu ishranu" tj. pokušava svu hranu da jede u njenom prirodnom stanju i bira najzdravije namirnice.

"Potrebno je mnogo goriva za sve što ona radi. Čitava ishrana je organska, vrlo dobro osmišljena, balans proteina visokog kvaliteta i namirnica bogatih nutrijentima. Sve je sveže, nema procesuirane hrane", ispričala je Anderson. Na njenom stolu često se nađu enčilade punjene kinoom, burgeri od pasulja ili omiljena lažna testenina od tikvica.

"Svi smo mi ljudi. Ne mislim da bi trebalo da se nervirate ako pojedete čips. Svi ponekad požele keks, parče torte ili prženu piletinu. Važno je samo da stalno pokušavate da jedete bolje", poručila je nedavno Dženifer, a u nastavku pogledajte primer njenog jelovnika.

foto: Splash

Doručak

Slim smuti, proteinski napitak

Šejk od: ¾ šoljice jagoda, ¼ šoljice borovnica, ¼ šoljice malina, 1 dcl grčkog jogurta, kašičica meda, kašičica cimeta, velika kašika limunovog soka.

Ručak

Salata od: 2 velike šake tanko sečenog kelja (odstranite tvrdu sredinu na listovima), 2 supene kašike isitnjenih semenki bundeve, 10 dg mladog kravljeg sira (ili mladog sira po želji), 2 supene kašike limunovog soka, 2 supene kašike maslinovog ulja, pola sitno naseckanog crnog luka, so po želji.

Međuobrok: jabuke

Večera: parče grilovanih pilećih prsa, pečeni prokelj i slatki krompir

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.