Pokazuje mi da me voli delima, ali ne i rečima: Da li je to ljubav?

Da li je ljubav stvarno neuzvraćena ako je rečima ne priznaje a delima sve potvrđuje?

Dragana Blažić

Petak, 11.05.2018.

15:29

Izvor: B92

Pokazuje mi da me voli delima, ali ne i rečima: Da li je to ljubav?

Podeli:

GČ; Čestitam! Ti si, Dragana, prva žena koja je postavila ovo pitanje. I to na čitavoj planeti! Do sada ste se, uvek, pitale da li je ljubav to što govori da me voli a ne pokazuje delima?

Dakle, dogovorite se. Šta vam je važnije - reč ili delo?!

Ne, ne može oba. Onaj muškarac koji rečima i delima, svojoj, ženi iskazuje i dokazuje ljubav je LEZBEJKA! Tek kada se skine, shvatiš da si zaljubljena u drugu ženu! Takvi ne postoje! Niti su postojali!

Dokaz moje tvrdnje, možeš, videti u komentarima na moj odgovor (verovatno ih posle ovoga neće biti) gde će mnoge žene reći kako su baš njihovi muževi takvi i kako i dan danas ih obasipaju ljubavlju i pažnjom... kao i mnogi muževi koji će protestvovati i reći da vole i to pokazuju svojim dragama svaki dan istom merom kao i prvog dana... Takvi koji pišu ovakve izmišljotine su na dopustu iz Drajzerove tj. na lečenju su. Skidaju se sa psihoaktivnih supstanci koje su unosili u sebe dugi niz godina! Što bi rekli Zemunci: "Znači, džanki!". Ili ako nisu džanki, onda njihovi partneri, kada legnu uveče ih zamole „da ugase svetla, dok ne legnu" i odmah zahrkaju. Ili ih stalno boli glava, zub, dobio je... Dakle istog su pola kao i njihova „bolja polovina". Na zemunskom: „ Znači, žovla"!

Uglavnom, kod nas muškaraca je jača strana logoreja. Više volimo da pričamo kako volimo, nego da pokazujemo. I to ne u seksu. Tada vas tu*amo a vi (dobar deo vas) to tumači kao „vođenje ljubavi". U tu*anju ima ljubavi koliko i IQ-a u muškom polnom organu! Većina muškaraca, ali i žena, smatra da na delu pokazuje ljubav ako obezbede dragoj krov nad glavom, donosi dobru platu, kola.... to se zove obezbeđivanje egzistencije a ne ljubav na delu!

A ono „volim te", pa još ako dodamo „najviše na svetu" to toliko često izgovaramo da je postalo potpuno ekvivalentno kada gledamo utakmicu pa kao iz topa dreknemo „*ebem te u šut"! Toliko težinu ima naša izjava ljubavi.

Ni kod vas žena nije, mnogo, bolja situacija. Samo što ste vi, za razliku od nas muškaraca, daleko perfidnije pošto ste daleko inteligentnije. Toliko nas zaludite (bolje reći mi sami sebe zaludimo vama) da zaista poverujemo ne da nas obožavate, nego i da je komšija Rade samo svratio „po nekoliko kockica šećera za kafu i slučajno ostao dva sata sa mnom nasamo preko troseda"!

Vidim da si zbunjena svojom situcijom tačnije njegovim ne izgovaranjem reči koje bi htela da ti izgovara. Kada ti već to, toliko, smeta, prvo, raskrsti sa sobom šta ti je važnije: da ti priča ili da te voli? Ako je ovo drugo, onda uživaj! Ukoliko je ovo prvo, onda, počni da njačeš!

Ipak, ako si toliko zatrta i hoćeš i jedno i drugo, onda budi spremna da ti u spavaću sobu sunčev ili bilo koji drugi svetlosni zrak, neće ući. Nikada!

Uz konstantnu migrenu tvog „partnera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare