Aktuelno

Ovi znaci su nemilosrdni kad nešto nije kako oni žele

Ako možete da izbegnete njihov bes, ne inatite se i klonite ih se. U suprotnom, neće biti prijatno!

Četvrtak, 16.09.2021.

16:19

Izvor: Glossy

Ovi znaci su nemilosrdni kad nešto nije kako oni žele
Foto: shutterstock/AJR_photo

Podeli:

Kao što među znakovima Zodijaka imate svetle primere fleksibilnosti i tolerancije (gledamo u vas, Vodolije i Strelčevi!), tako ima i onih koji neće lako preći preko toga da nije po njihovom. Kao da to nije dovoljno, dugo će to pamtiti i uzeti vam za zlo!

Jarac

U slučaju Jarčeva, jedan od glavnih problema je kontrola: ona mora da bude u potpunosti i uvek u njihovim rukama!
Kada im naiđe "žuta minuta", najbolje bi bilo da im se ne nađete u vidokrugu, a ona nailazi vrlo lako ― u jednom trenutku se smejete, u sledećem osećate bes Jarca.

Blizanci

Iako na prvi pogled deluju kao odlično društvo, Blizanci su skloni dvoličnosti: provešće celo veče ogovarajući s vama nekog prijatelja, da bi već sutradan s njim ogovarali vas!

Uz to, važe za zlopamtila među pripadnicima Zodijaka i, ako im jednom uradite nešto nažao, makar i nenamerno, makar i godinama kasnije, oni će to iz šešira izvući kao argument.

Vaga

Ako u društvu postoji neko ko će drugoj osobi reći: "Kako si se to obukla? Nećeš valjda takva! Molim te, idi i presvuci se, neću da idem s tobom takvom", ona je uvek i samo Vaga. Iako nisu zlonamerne, Vage umeju da budu vrlo površne i ne kriju da su opsednute izgledom, pa mogu da povrede druge iako im to nije namera.

Lav


Ne, Lavovi, nasuprot uvreženom mišljenju, nisu zločesti, ali definitivno umeju da ostave takav utisak. Za to treba okriviti urođenu lavovsku egocentričnost, pa mogu da budu izuzetno neprijatni ako, recimo, ne idete u kafić u koji oni žele da idu.

Škorpija

Kada se okome na nekoga, osobe rođene krajem oktobra i početkom novemba jednostavno nemaju milosti. Ne umeju da pređu preko nečega što im ne odgovara, naročito ako zaista jesu žrtva kojoj je naneta neka nepravda.
Često imaju problem u velikim grupama jer ih neki ljudi izbegavaju zbog ove njihove osobine, a nesvesno umeju da budu i vrlo bahati.

Ribe

Zodijački kraljevi pasivne agresije! Ukoliko im se usprotivite, makar i oko nečega banalnog, spremite se za ceo arsenal primedbi i komentara zbog kojih ćete osetiti kako energija curi iz vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.