Iz muškog ugla

Italijan na šipci u štiklama, već ljubio momke iz benda VIDEO FOTO

Frontmen benda "Måneskin", ovogodišnjeg pobednika Eurosonga, Damiano David malo koga ostavlja ravnodušnim.

Ponedeljak, 24.05.2021.

18:52

Izvor: B92

Italijan na šipci u štiklama, već ljubio momke iz benda VIDEO FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Posle nastupa na Eurosongu, o njemu se priča, najmanje zbog pesme: zbog poljupca sa muškim članom benda na bini, pitanja da li je koristio kokain tokom finalne večeri, zbog njegovog izgleda, njegove seksualne opredeljenosti, intimnih fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama...

Juče smo saznali da Italijan ima devojku sa kojom je četiri godine u vezi, videli intimne fotografije na društvenim mrežama, a danas i da na svojim nastupima pleše oko šipke u visokim crnim kožnim čizmama i kratkom lateks šorcu.

Takođe, kako se može videti i na njihovom zvaničnom Instagram nalogu, već je poljubio momke iz benda i to ne jednom. Opisima uz slike, pružena je podrška LGBT populaciji.

Damiano je postao centar razgovora među ženama na društvenim mrežama, pa tako i nastupi njegovog benda u Italiji i na 'X Faktoru'. Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom.

Uz čizme sa štiklama ima i minijaturni šorc od lateksa, koje nekad upari s nakitom ili lancima.

Na pres konferenciji za Eurosong, basistinja Viktoria je objasnila:

"Modu koristimo za izražavanje i želimo da pošaljemo poruku slobode svima koji osim što slušaju i gledaju naš nastup. Ne želimo da pratimo rodne uloge, a glavna stvar na takmičenjima ovog tipa je da širimo našu muziku i povećamo publiku".

Uz štikle i pripijene modne kombinacije, momci iz grupe lakiraju nokte, šminkaju se i nose minđuše.

Bend na Instagramu ima 2.1 miliona pratilaca i jako su popularni u Italiji, a sad i širom Europe.

Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom. Pogledajte video i nastup.

Ples na šipci je na 00:59

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.