Lepota žene

Pristaju baš svima: Sedam idealnih frizura za plažu

Bilo koja od ovih 7 frizura osvežiće tvoj letnji izgled.

Ponedeljak, 25.07.2016.

14:50

Izvor: B92

Pristaju baš svima: Sedam idealnih frizura za plažu
foto: Splash/Elizabeta Gregoraci

Podeli:

Mokri izgled

Mokra zalizana kosa najjednostavniji je luk za plažu, a ovu frizuju možemo videti na svim plažama i pogodna je za svaku dužinu kose.

Morski talasi

Lepotice poput Blejk Lajvli 'isfurale' su morske talase (eng. beach waves) koje najbolje pristaju ženama sa srednje dugom i dugom kosom.

Klasična punđa

Žene s poludugom kosom lako će kosu svezati u klasičnu nisku ili srednje visoku punđu.

“Top knot” punđa

Ako imate dugu kosu, ležerno svezana niska punđa možda vam neće odgovarati zato što će zbog količine i težine kose padati na vrat i smetati vam. Isprobajte popularnu punđu koja se veže na vrh glave i koja će ukrotiti vašu kosu.

Pletenice

Jedna ili više njih, tanko ili deblje ispletena – same izaberite! Pletenice su jedna od najpopularnijih letnih frizura na plažama.

Visoki konjski rep

Najpraktičnija verzija vezanja repa u svojoj letnoj verziji može biti maksimalno 'neuredna' stoga se ne zamarajte kosom koja strši.

Kamuflaža

Ukoliko se uopšte ne želite zamarati kosom tokom boravka na plaži, možete se zakamuflirati maramom, turbanom ili šeširom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare