Lepota žene

Trendi pramenovi: Sasvim su jednostavni a daju posebnu notu licu

Uz minimalan trud i jedan trik možete dobiti savršen rezultat i na poseban način naglasiti svoje lice.

Četvrtak, 11.11.2021.

11:26

Izvor: Super žena, miss7

Trendi pramenovi: Sasvim su jednostavni a daju posebnu notu licu
Foto: Irina Bg/Shutterstock

Podeli:

Jedna od prvih koje su se priklonile ovom trendu je Hejli Biber. Reč je o tehnici dodavanja boje ili posvetljivanja samo pramenova kose koji se nalaze uz ivicu lica.

Ovakve frizure, ali s puno naglašenijim prelazima u nijansama, nosile su se 90-ih pa je ovo svojevrstan povratak nekadašnjeg trenda. Razlika je u tome što su sadašnji pramenovi suptilniji, oivičavaju lice i daju notu prefinjenosti.

Ovom trendu nisu odolele ni druge slavne dame pa ga tako obožavaju i Dženifer Lopez i Bela Hadid. Dok Dženifer krase nežnije, zlatne nijanse, gotovo neprimetne, i stvaraju potpuno prirodan efekt, Bela se odlučila za jarkocrvenu verziju u kombinaciji s narandžastom bojom. Nimalo prirodno, ali naglašeno i zanimljivo.

Mogu se koristiti sve boje, bilo da je reč o suptilnom posvetljivanju vidljivom tek na sunčevoj svetlosti ili pramenovima jarkih ili neonskih boja.

Ako se odlučite za nežan prelazak nijansi, plavoj kosi najbolje će stajati pramenovi u boji meda ili karamele, a smeđoj topliji tonovi, sve do crvene.

Hejli je ipak ostala verna jednostavnosti pa je pramenove minimalno naglasila. Pronađite nijansu koja će se uklopiti u vašu boju kose, a suptilno istaći upravo ono najvažnije - crte vašeg lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare