5 stvari zbog kojih žene vole na duge staze

Ponašajte se prema njoj onako kako zaslužuje, naučite njen ljubavni jezik i slušajte je.

Saveti |
Podeli
Foto: shutterstock/Ivanko80
Foto: shutterstock/Ivanko80

Devojke ćete prvo privući fizičkim izgledom, a onda svojim karakterom. Ovo su glavne karakteristike koje bi muškarci trebalo da znaju kako bi lakše "osvojili" žene.

1. Radite na sebi


Ovaj korak nikako ne bitrebalo preskočiti. Zato, pogledajte se u potpunosti i probajte da uočite šta bi se devojci na vama moglo da svidi, a što bi je odbilo. Razmislite o tome, zapitajte da li i vi želite takve promene na sebi koje bi odgovarale i vašoj devojci. Svakako i ako odustanete od menjanja, veliki je bonus što će devojka primetiti da pomak u razmišljanju.

2. Slušajte je


To ne znači da ju slušate samo ušima, već i srcem i punom pažnjom. Zamislite devojčino oduševljene kada primeti kako odlažete telefon i poklanjate joj punu pažnju. Kada shvati da je stvarno slušate svim srcem i da vas zanima što ona želi da kaže - koji su njeni problemi, šta voli, šta je nervira.

3. Poklonite joj nešto


Teško da postoji neko ko ne voli iznenadne male poklone koji pokazuju znak pažnje i ljubavi. Ne morate svojoj devojci poklanjati čuda poput velikih i skupih poklona ili luksuznih putovanja. Dovoljno je da joj nekada pokažete da mislite na nju.

4. Budite iskreni


Ovo je ključno i bez ovoga nećete nikad imati dobar odnos. Ponekad je teško reći devojci da ne volite haljinu koju ima na sebi ili da ne želite da promeni boju kosu i slične stvari, ali to je cilj odnosa. Jednostavno, morate biti iskreni.

5. Poštujte je i ponašajte se prema njoj ravnopravno


Zapamtite, dobar odnos deluje jer postoje dva ravnopravna partnera. Podržavajte je u njenim odlukama i izborima, budite tu za nju. Tretirajte je s poštovanjem i gledajte je na isti način na koji gledate i sebe. To što je žena ne znači da ona ne može stvari koje vi možete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu