Kombinacije u kojima ćete uvek izgledati savršeno

Ove kombinacije su nešto što nazivamo - savršeni spoj!

Utorak, 29.03.2016.

18:32

Izvor: B92

Kombinacije u kojima ćete uvek izgledati savršeno
Thinkstock

Podeli:

Postoje modne kombinacije koje će uvek izgledati odlično i moderno bez obzira da li se tog dana osećate kao milion dolara ili ne! Poznate dame vrlo dobro znaju da je tajna odličnog izgleda u kombinovanju boja i materijala!

Ukoliko se razmišljate šta da obučete i pritom izgledate savršeno i moderno, odaberite jednu od sledećih 5 kombinacija sa kojima baš nikada nećete promašiti!

Smaragdno zelena & crna

Tamna, luksuzna i otmena nijansa zelene je idealan partner klasičnoj crnoj - jedna upotpunjuje drugu. Anđelina Džoli je perfektan primer koliko je ovaj duo zapravo sjajan.

Krzno & teksas

Postoji nešto u vezi pravog ili veštačkog krzna, i džinsa što ovu kombinaciju čini savršenom. Pogledajte samo Rijanu, Kejt Mos ili Sijenu Miler koje ovaj stil nose, i uvek izgledaju tako dobro!

Animal print & crvene usne

Mnogi bi rekli da je leopard print jednostavno ‘too much.’ Ali u kombinaciji sa neutralnim nijansama i crvenim usnama je još jedna od proverenih kombinacija.

Pruge & koža

Pobednički duo datira još iz davnih 60-ih . Danas ovaj trend je zastupljeniji nego ikad, i proverena varijanta. Rozi Hantington Vajtli, Miranda Ker i Kejt Mos su samo neka od imena koje obožavaju ovi kombinaciju.

Izvor: Elle

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare