Ovo je tvoja šansa da budeš deo modne bajke

Do sada je na svetsku modnu scenu plasirala modele koji su stali rame uz rame sa najboljima u industriji, a ove zime svoja vrata otvara novim licima koja sanjaju o pistama i naslovnicama.

Četvrtak, 29.11.2018.

15:33

Izvor: B92

Ovo je tvoja šansa da budeš deo modne bajke

Podeli:

U potrazi za budućim top modelima, internacionalna modna agencija „Chance Model Management” obilazi gradove širom Srbije i mladim talentima pruža šansu da zasijaju kao nove zvezde na modnom nebu.

Nakon uspešno održanog kastinga u Nišu, šansa budućim zvezdama stiže u Čačak (8. decembar, Hotel Aveny), Novi Sad (18. decembar, dvorac Eđšeg) i Beograd (22. decembar, Hotel Falkensteiner), a u svakom mestu, stručnom žiriju agencije će se priključiti istaknute ličnosti te modni fotografi poreklom iz odabranih gradova.

Dosad neviđena modna bajka očekuje Novosađane, koji će 18. decembra u Kulturnoj stanici „Eđšeg“ svedočiti jedinstvenom spoju kulture i mode, prošlosti i sadašnjosti, čarolije i stvarnosti. Kasting kao iz bajke će otvoriti udruženje „Crveni Gavranovi“, koji će srednjovekovnim plesom svečano pripremiti podijum za prinčeve i princeze iz Novog Sada kojima je potrebna samo jedna šansa.

Stvarnost će u bajkoviti događaj uploviti tačno u 18 časova, kada će u Eđšegu biti otvoren panel pod nazivom „Istine i zablude o identitetu mladih na društvenim mrežama“, tokom kojeg će se, kako budućim modelima, tako i svim zainteresovanim posetiocima, otkriti istine i mitovi o građenju identiteta i karijere na online platformama. Uz Ivu Chu, Ivanu Džamić i Dina Tutundžića, reč u panelu će pripasti i predstavnicima sedme sile te drugim uticajnim ličnostima sa javne scene.

„Kao agencija koja se ponosi time što sa svojim modelima ne radi samo na izgradnji modne karijere, no i na sveobuhvatnom imidžu, smatramo da je naša odgovornost pomoći mladim devojkama i momcima da razluče dobre od loših strana interneta, da online svet vide kao instrument u karijeri i stvaranju poslovnih konekcija, ali da nikada ne beže od lepote stvarnosti. Upravo su lepota i bajkovitost sadašnjeg trenutka ono što želimo da osvetlamo ovog decembra u Eđšegu. Uz svesrdnu podršku Fondacije 2021 i Turističke organizacije Novog Sada, verujemo da će 18. decembar zaista biti dan za pamćenje”, istakla je Jelena Marković, direktorka agencije.

Prvi korak za sve koji žele da krenu putem svetske modne karijere jeste online prijava, nakon koje će izabrana lica biti pozvana na kasting u svom gradu. Više informacija o uslovima, kao i o samoj prijavi, zainteresovani mogu pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare