Prva dama Amerike oponaša Ledi Di? Slučajnost ili modni trik, procenite sami FOTO

Jedan od "stajlinga" koji je privukao najviše pažnje tokom posete američkog predsedničkog para Velikoj Britaniji definitivno je onaj u kome se Melanija Tramp pojavila u kompletu nesumnjivo inspirisanom jednim od čuvenih "autfita" Ledi Di.

Moda | ELLE |, Super žena |
Podeli

Veliki deo javnosti se svakako potpuno oduševio izgledom prve dame Amerike koja je ispred Bakingemske palate zablistala u beloj haljini sa decentnim teget detaljima i fenomenalnim belim šeširom.

Međutim, modni kritičari su smesta pronašli zamerku ovom stajlingu, uz opasku da je u pitanju poprilično imitiranje izgleda princeze Dajane, koja je nosila vrlo slične šešire, pa čak i komplete, prenosi Elle.rs.

Mi pre smatramo da je u Melanija na ovaj način odala priznanje legendarnoj princezi, a mora se uzeti u obzir i da je izabrala haljinu i to onu koja prati liniju tela - dakle, komad koji prva dama Amerike inače preferira, dok je Dajana mahom nosila komplete koji su se sastojali od blejzera i suknje.

Belu haljinu srednje dužine sa teget kragnom i pojasom i sa šeširom, koji dolazi u kompletu, uradio je po meri italijanski duo Dolče i Gabana.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu