Sara Džesika Parker otkrila po čemu se razlikuje od Keri: "Ona u tome uživa, ali ne i ja!"

Čak i oni koji nisu verni fanovi serije "Seks i grad" znaju da je Keri Bredšo, koju glumi Sara Džesika Parker, opsednuta kupovinom.

Utorak, 29.10.2019.

11:31

Izvor: B92

Sara Džesika Parker otkrila po čemu se razlikuje od Keri:
Foto: Gettyimages/ Daniel Pockett / Stringer

Podeli:

Naročito je zaluđena za stalnu kupovinu obuće. Ipak, Sara i Keri ne dele istu strast. Sara je otkrila da joj šoping izaziva anksioznost.

"Nisam ludi kupoholičar i nisam bila takva dugi niz godina", izjavila je glumica jednom prilikom.

Za razliku od luckaste Keri koju je glumila u seriji, Sara je rekla da prvo dva puta razmisli pre nego što nešto kupi.

"Šoping ponekad izaziva anksioznost u meni. Osećam se loše, znate na šta mislim. Ja kupim nešto i onda razmišljam da li mi je to zaista bilo potrebn i da li ću ja to hteti u narednih pet godina. Da li će mi to stajati dobro za pet godina?", rekla je glumica.

Istakla je i da ne može da se ne pita šta će biti kada se jednom povuče iz posla, mada njen suprug Metju Broderik često koristi priliku da istakne kako oni nikada neće prestati da se bave ovim poslom, piše Independent.

Kada su je upitali da li voli cipele kao lik Keri Bredšo koji je glumila, Sara je istakla da ona naprosto ne može da zamisli da na svetu postoji osoba koja ih voli toliko koliko ih voli Keri.

"Uvek kažem da je to za nju kao groznica. Ne osuđujem je, jer je to njena strast", istakla je.

Glumica ipak nije daleko od junakinje popularne serije kada su modni komadi u pitanju. Ona koristi svaku priliku da zasija u nekoj dizajnerskoj kreaciji, tako da ipak mislimo da njih dve imaju ponešto zajedničko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare