Modna inspiracija: Dnevne odevne kombinacije Sofije Vergare FOTO

Kolumbijska glumica, voditeljka, komičarka i manekenka, Sofija Vergara, sjajno izgleda kako u haljini, tako i u bilo kojoj drugoj kombinaciji.

Utorak, 30.03.2021.

11:16

Izvor: B92

Modna inspiracija: Dnevne odevne kombinacije Sofije Vergare FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Šik i trendi Sofija Vergara (48) nije neko koga mogu fotografi da iznenade. Naprotiv! Uvek skockana od glave do pete neprestano dobija pohvale da izgleda šik i trendi, a njene street style modne kombinacije inspirišu mnoge.

Srećna što je izašla iz karantina, glumica želi što više da iskoristi lepo vreme, pa i motiviše mnoge da se oblače baš poput nje.

"Posle godinu dana provedenih u pidžami i trenerci, spremna sam da se sredim", rekla je Sofija.

Foto: Profimedia

Naizgled jednostavan, ali veoma veseo outfit nosila je na ulicama Holivuda. Bež sandale sa platformom, svetle farmerke i belu majicu ukombinovala je sa jarkožutim blejzerom i torbom bež boje. Pun pogodak je ogrlica koja se idealno slaže sa lancem na torbi.

Foto: Profimedia

Nikoga nije ostavila ravnodušnim ni kada je obukla crnu haljinu sa sitnim, belim tufnicama. Izgled je upotpunila crnom tašnom i sandalama sa visokom štiklom. Uvek su tu i nezaobilazne naočare za sunce.

Foto: Profimedia

Svi znamo da je print itekako u modi i ove sezone. Sofija Vergara nosila je pantalone i bluzu bež-braon boje, inspirisane animal printom.

Foto: Profimedia

Veoma je popularan i military print, naročito u kombinaciji sa maslinasto zelenom bojom. Sofija je iskombinovala pantalone sa printom i zelenu duksericu, a kompletnu kombinaciju začinila je bež sandalama i tašnom. Ogrlica i minđuše predstavljaju pun pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare