Kejt Midlton iznenadila novopečene roditelje: "Ovo je bilo posebno iskustvo"

Vojvotkinja od Kembridža je razgovarala sa Rebekom i Džonom, koji su ponosni roditelji novorođenog sina po imenu Maks, rođenog u bolnici Kingston. Ne treba posebno naglašavati da ih je ovaj poziv poprilično iznenadio, a objavljen je i na društvenim mrežama pa je Kejt Midlton još jednom uspela da rastopi srca mnogih.

Nedelja, 03.05.2020.

12:34

Izvor: B92

Kejt Midlton iznenadila novopečene roditelje:
Foto: Gettyimages/ Tim P. Whitby / Stringer

Podeli:

"Dobiti dete je samo po sebi izvanredno iskustvo, ali dobiti ga tokom izolacije i razgovor sa vojvotkinjom od Kembridža nakon dvosatnog sna bilo je posebno nerealno", rekla je Rebeka za magazin Pipl.

Kako je otkrila, vojvotkinju je zanimalo njihovo iskustvo, odnosno kako je to dobiti dete u doba pandemije.

"U porodilištu su se sve sestre trudile da sve bude što normalnije. Osim maski, sve je bilo isto kao i 2015. godine kad smo dobili prvog sina", ispričala je novopečena mama koja nije propustila priliku da pohvali trud svih babica za koje smatra da su bile neverovatne.

Kejt je uoči Nedelje svesti o mentalnom zdravlju majki, koji u Velikoj Britaniji počinje 4. maja, razgovarala i sa babicama i stručnjacima za roditeljstvo. Pitala ih je da li su primetili promene u emocijama žena koje su postale majke tokom pandemije u odnosu na emocije žena koje su to iskustvo doživele ranije. Jedan službenik joj je otkrio da postoji mnogo veća anksioznost pa je vojvotkinju zanimalo da li roditelji znaju gde mogu da dobiju podršku.

Mnogi su primetili kako je ovaj video simpatičan i emotivan, a to je potvrdila i sama vojvotkinja koje je u jednom trenutku jednoj od babica poručila da se uprkos maski vidi da se smeši.

Pre nego što je završila poziv, Kejt se pobrinula da osoblje zna koliko ona ceni njihov naporan rad i predanost, a naročito u vreme pandemije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare