Srpkinje kao Skandinavke: Kompanija "DDG fashion" donela svetske trendove na naše prostore

Skandinavski stil je izraz kojim se opisuje celokupni mentalitet, ali i identitet naroda. Ovaj način razmišljanja, koji podrazumeva praktičnost i funkcionalnost u svakoj sferi njihovog života veoma brzo se preneo i na modu i njene trendove koji se vrtoglavom brzinom smenjuju.

Ponedeljak, 13.06.2022.

13:55

Izvor: B92

Srpkinje kao Skandinavke: Kompanija
Foto: Promo/DDG fashion

Podeli:

Možemo slobodno da kažemo da je ovaj specifičan izraz postao standard estetike u svetu modne industrije, pa je danas, sa izmenjenim tempom života i užurbanom svakodnevicom, uzeo primat nad nekadašnjom visokom modom. Drugim rečima, moda i odevne kombinacije su u službi naroda, u službi žena koje većinu života provedu "na nogama".

Danas, skandinavski stil oblačenja se proširio i na naše prostore, pa vrlo često možemo da vidimo Srpkinje koje ulicama glavnog grada koračaju u opuštenim i praktičnim haljinama.

Potrebu za slobodnijim i fleksibilnijim odevnim predmetima primetila je i kompanija "DDG fashion” koja je za naše žene donela svetski trend - skandinavski stil oblačenja. Odevne kombinacije su satkana od održivih materijala, prema ženskoj meri i ukusu, a u radnji "DDG fashion" sigurno ćete naići na udobnu i praktičnu garderobu.

Takođe, trebalo bi napomenuti da njihove odevne kombinacije karakteriše jedinstven stil koji ne vodi jednoličnom i "dosadnom" oblačenju. Drugim rečima, ova kompanija je pronašla način da "pomiri" estetiku i praktičnost, luksuz i upotrebljivost.

Foto: Promo/DDG fashion

U njihovoj ponudi za ovu letnju sezonu možete naći haljine od različitih materijala i boja, krojeva i veličina, dezena i printova, a mi vam otkrivamo koje svetske trendove je “DDG fashion” donela u Srbiju.

Narandžasta jarka boja postala je vodeća boja ove letnje sezone koja će se nositi ulicama Beograda. Umesto obične haljine koja bi bila prihvatjiva za dnevnu šetnju ili izlazak, sada u ponudi možete naći različite varijante ovog odevnog predmeta. Primera radi, narandžasta haljina sa floralnim dezenom je upečatljiv izbor, kako za dan, tako i za noć. Bilo da idete u kafić sa prijateljicama, šetnju sa psom ili, pak na posao, ova haljina će pružiti komfor, ali će, takođe, istaći i vaš lični stil. Ovu haljinu, koju potpisuje brend "Y.A.S", možete nabaviti po sniženoj ceni od 2.499 RSD. (Prethodna cena bila je 4.999 RSD)

Foto: Promo/DDG fashion

Pored cvetnog dezena - imperativa letnjih haljina i odevnih kobinacija, našao se i leopard print koji je svojom stilozovanošću uspeo da se "uvuče" u trendove ove sezone. Kompanija “DDG fashion” uspela je da od ovog “večernjeg printa” napravi i dnevnu varijantu, kombinujući opušten stil haljine sa karnerima sa provokativnim leopard printom. Takođe, trebalo bi istaći da je haljina iz kolekcije novog brenda "Refined Department", a u "DDG fashion" radnji možete je kupiti za 4.499 RSD.

Foto: Promo/DDG fashion

Ne bi trebalo izostaviti ni koktel-haljine koje su od "pamtiveka" sastavni deo svakog ženskog garderobera i izlaska sa prijateljicama. Ove sezone, te mini-haljine dobile su poboljšanje u vidu bele boje i kroja - dugačkih rukava, te bi svojom elegantnošću, uz lični izbor nakita, torbe i frizure sa određenim varijacijama, mogle, čak da se nose i usred bela dana. Jedna od glavnih karakteristika ovog kroja je što ističe žensku figure i obline, ali ne daje utisak “napadnog” stila, upravo, zbog tog blagog kroja uz telo i dugih rukava. Pomenuta haljina je delo bredna "Y.A.S", a njena cena iznosi 4.999 RSD. (Prethodna cena je bila 9.999 RSD)

Foto: Promo/DDG fashion

Za kraj, trebalo bi napomenuti da su pastelne boje, kao i “nude” tonovi došli do svog potpunog izražaja i estetičnosti u modnom svetu, a predikcije “DDG fashion” kompanije vode ka zadržavanju ovih boja u odevnim predmetima bar još neko vreme. Ovu prelepa letnja haljina je iz kolekcije "Vero Moda", a njena trenutna cena, sa letnjim popustom od 70 odsto, iznosi 1.999 RSD. (Prvobitna cena je bila 3.999 RSD)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare