Poklon za dame: Interaktivni i kreativni planer za sve kojima je organizacija veoma važna

Za sve koji žele ne samo da vode planer, već da zaista organizuju svoje obaveze na efikasan i produktivan način.

Praktični saveti | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Lična disciplina i planiranje svakodnevnih obaveza mogu da budu zabavna igra u kojoj dostižemo nivo samostalnosti i samopouzdanja neophodan za suočavanje sa sve većim izazovima.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM, u izdanju "Kreativnog centra" više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. To je moćna alatka za unapređenje ličnih potencijala. Ova kreativna i interaktivna knjiga koja je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može pomoći čitaocima u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje.

Podstiče planiranje budućnosti, razmišljanje o prošlosti i delovanje u sadašnjosti. Oslobađa kreativnost, podstiče sistematičnost i organizaciju, inicira odgovornost i akciju.

"PlanUM je lični prostor za vaše ideje, misli, sastanke, susrete, rasporede, zadatke, beleške, crteže, ilustracije, ciljeve, snove i sanjarenje... Naprosto, za sve što vam padne na UM. PlanUM funkcioniše kao lični trener, koji stimuliše vaš kontinuirani razvoj. On vam nudi jedinstven, strukturisan proces, u kojem se koriste tehnike i vežbe iz metodologije ličnog razvoja, s fokusom na rešenja problema", ističe autorka Aleksandra Šarović Atanasovska.

Foto: Promo
Foto: Promo

Obogaćen inspirativnim pričama i mudrim mislima iz celog sveta, ovaj planer će probuditi vaš stvaralački um, biće provodnik vaših ideja i podsticaj da neprekidno radite na sebi i ostvarujete ono što želite.

Za sve koji žele da organizuju svoje vreme i da usredsrede svoje planove na najefikasniji i najproduktivniji način, "Kreativni centar" i portal Super žena B92.net poklanjaju tri planera.

Potrebno je samo da nam se javite na mail adresu superzena@b92.net i napišete šta je to na šta želite da se fokusirate i koje ciljeve želite da ostvarite.

Iščekujemo vaše odgovore koje možete da nam pošaljete do petka, 09. aprila, kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu