KUD IDIJOTI PONOVO U BEOGRADU

Petak, 08.12.2000.

23:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KUD IDIJOTI PONOVO U BEOGRADU Pulski rok sastav "KUD Idijoti" odrzao je u petak prvi koncert u SRJ nakon deset godina ratova na jugoslovenskim prostorima. Kako prenosi Beta, koncert je odrzan u beogradskoj Hali sportova, pred oko 5.000 posetilaca. "KUD Idijoti" su svirku poceli recima:"Dobro vece, Beograde. Pobjeda. Trebamo da otvorimo sampanjac. Posle deset dugih godina, 'KUD Idijoti' ponovo u vasem malom gradu". Beogradska publika je pulski sastav docekala sa velikim odusevljenjem, bacajuci tokom celog koncerta petarde i odevne predmete ka bini. Pored nastupa u Beogradu, "Idijoti" ce u subotu svirati i na koncertu godine u Novom Sadu. Beogradska publika najbolje je reagovala na stare hitove hrvatskog benda, dok je one novije, koje nisu imale veliku medijsku promociju u SRJ, docekala nesto uzdrzanije. "KUD Idijoti" su svirali oko 105 minuta, a izasli su i na dva "bisa". U publici se mogao videti veliki transparent na kome je pisalo "Knin, Dalmacija, pank", dok su posetioci za vreme trajanja pesme sa naslovom "Glupost je neunistiva" razvukli zastavu bivse Jugoslavije, sa crvenom petokrakom.

Pulski rok sastav "KUD Idijoti" odrzao je u petak prvi koncert u SRJ nakon deset godina ratova na jugoslovenskim prostorima. Kako prenosi Beta, koncert je odrzan u beogradskoj Hali sportova, pred oko 5.000 posetilaca. "KUD Idijoti" su svirku poceli recima:"Dobro vece, Beograde. Pobjeda. Trebamo da otvorimo sampanjac. Posle deset dugih godina, 'KUD Idijoti' ponovo u vasem malom gradu". Beogradska publika je pulski sastav docekala sa velikim odusevljenjem, bacajuci tokom celog koncerta petarde i odevne predmete ka bini. Pored nastupa u Beogradu, "Idijoti" ce u subotu svirati i na koncertu godine u Novom Sadu. Beogradska publika najbolje je reagovala na stare hitove hrvatskog benda, dok je one novije, koje nisu imale veliku medijsku promociju u SRJ, docekala nesto uzdrzanije. "KUD Idijoti" su svirali oko 105 minuta, a izasli su i na dva "bisa". U publici se mogao videti veliki transparent na kome je pisalo "Knin, Dalmacija, pank", dok su posetioci za vreme trajanja pesme sa naslovom "Glupost je neunistiva" razvukli zastavu bivse Jugoslavije, sa crvenom petokrakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare