USKORO KOMORA HRVATSKE U BEOGRADU I NOVOM SADU

Subota, 09.12.2000.

20:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

USKORO KOMORA HRVATSKE U BEOGRADU I NOVOM SADU Privredna Komora Hrvatske je odlucila da u toku sledece godine otvori predstavnistva u Novom Sadu i Beogradu, javljaju hrvatski mediji, a prenosi Beta. Delegacija zagrebackih i hrvatskih privrednika pocetkom februara planira da poseti Novi Sad i Suboticu, a hrvatske firme bi trebalo da ucestvuju na predstojecem Novosadskom sajmu. Pored Novog Sada i Beograda, Hrvatska gospodarska komora planira da tokom 2001. godine otvori i predstavnistvo i u Pristini.

Privredna Komora Hrvatske je odlucila da u toku sledece godine otvori predstavnistva u Novom Sadu i Beogradu, javljaju hrvatski mediji, a prenosi Beta. Delegacija zagrebackih i hrvatskih privrednika pocetkom februara planira da poseti Novi Sad i Suboticu, a hrvatske firme bi trebalo da ucestvuju na predstojecem Novosadskom sajmu. Pored Novog Sada i Beograda, Hrvatska gospodarska komora planira da tokom 2001. godine otvori i predstavnistvo i u Pristini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare