Mesec vaših recepata: Šta spremate svakog dana? Pošaljite nam recept!

Ponekad se čini da je lakše spremiti specijalitete za praznik nego svakoga dana smišljati i spremati jelo za porodicu ili sebe. Imate ideju ili recept za brzo i jednostavno jelo koje spremate često? Ili imate recept za jelo koje mnogo volite i želite da podelite sa drugima? Pošaljite nam!

Ponedeljak, 10.05.2021.

12:55

Izvor: B92

Mesec vaših recepata: Šta spremate svakog dana? Pošaljite nam recept!
Foto: Profimedia

Podeli:

Kada ste nam poslali fotografije ofarbanih uskršnjih jaja na našoj strani "Super žena" na Fejsbuku, a mi objavili fotografije i na portalu i na našoj Vajber grupi, koja danas ima skoro 90.000 članova - dali ste mnogima ideju, inspiraciju i pomogli im.

Da li ste nedavno našli odličan recept koji se dopao mnogima pa ste ga delili? A da li ste uhvatili nekad sebe da sate provodite na Jutjubu (You Tube), portalima ili društvenim mrežama tražeći recept ili inspiraciju za brzo jelo? Koliko puta ste sa prijateljicom ili koleginicom razgovarale i rekle da više nemate pojma šta da spremate i da vas umara i da svaki dan smišljate šta da skuvate?

Hajde da razmenimo ideje i recepte i olakšamo dan jedni drugima.

Pošaljite nam svoje recepte i fotografiju jela, objavljivaćemo ih do kraja maja. Možete nam poslati i svoju fotografiju, i ako imate vremena, napisati zašto je ovo jelo posebno i kako ste našli recept. Ukoliko želite, pošaljite nam i svoju fotografiju, rado ćemo je objaviti.

Ideje i recepte, kao i fotografije, možete poslati na imejl superzena@b92.net ili kao poruku na strani Super žene na Fejsbuku, a mi ćemo ih objavljivati u rubrici "Recepti" na Super ženi.

Očekujemo vaše recepte, pišite nam!

Pratite nas i na Fejsbuku i na Vajber grupi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare