Anđelina Džoli: "'Usvajanje' i 'Sirotište' su u našem domu pozitivne reči"

Anđelina Džoli majka je šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. Ona je u novom intervjuu za Vog govorila o tome koliko je važno da roditelji koji usvajaju decu, poštuju njihovo poreklo.

Nedelja, 21.06.2020.

14:31

Izvor: B92

Anđelina Džoli:
Foto: GettyImages, Gareth Cattermole

Podeli:

"Otvoreno govorimo o svemu tome, i iskreni smo jedni prema drugima. "Usvajanje" i "sirotište" su pozitivne reči u našem domu", rekla je ona.

"kada usvajate dete, ono je obavijeno velom misterije sveta iz kog dolazi. Kada su u pitanju druge rase i deca iz drugih zemalja, ta misterija je velika. Međutim, nikada ne smeju da zaborave odakle su došli, njihovi koreni su drugačiji od vaših. Poštujte ih, učite od njih. To je neverovatna stvar. Oni ne ulaze u vaš svet - vi mešate svoj svet sa njihovim", dodala je.

Podsetimo, njen najstariji sin Medoks (18) je iz Kambodže, njegov brat Paks (16) je iz Vijetnama, dok je treće usvojeno dete Zahara (15) iz Etiopije. Osim njih troje, naravno, glumica ima još troje dece sa Bredom Pitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare