Nove zvučne knjige za najmlađe u izdanju "Pčelice"

Jedan od najpoznatijih izdavača knjiga za decu u regionu, čačanska Pčelica, nastavlja sa objavljivanjem jedinstvenih knjiga za najmlađe, sa ciljem da ih podstakne na druženje sa knjigom od najranijeg detinjstva.

Ponedeljak, 22.06.2020.

12:45

Izvor: B92

Nove zvučne knjige za najmlađe u izdanju
Foto: Promo

Podeli:

"Zvuci farme" i "Zvuci džungle" su dve nove zvučne knjige koje je Pčelica objavila u koprodukciji sa britanskom firmom Usborne, nastavljajući tako dugogodišnju saradnju sa ovim najvećim svetskim izdavačem knjiga za decu. Ove knjige sa vizuelno živopisnim i zvučno bogatim sadržajima namenjene su mališanima od 2 do 4 godine,

Pritiskajući dugmiće na specijalno osmišljenim stranicama sa prelepim ilustracijama, mališani če moći da čuju zvuke džungle, u kojoj ni noću nije tiho.

Ranim jutrom sve životinje sa farme se bude i sve vrvi od života i raznih zvukova, koje će mališani otkrivati pritiskajući označene dugmiće na stranicama knjige.

Ove tvrokoričene zvučne slikovnice, uz jednostavan tekst i mnoštvo različitih zvukova iz džungle odnosno sa farme nude i dodatne vizuelne elemente u vidu brojnih rupica kroz koje mališani mogu da vire i pogađaju šta se iza njih krije, nude zagarantovanu zabavu za male radoznalce koji otkrivaju svet oko sebe.

Cena pojedinačnog izdanja je 1550 dinara, a za kupovinu u Knjižari Pčelica, za poručivanje putem Pčeličinog sajta www.pcelica.rs, pozivom na broj 032/348-252 ili putem društvenih mreža, cena sa 20% popusta je 1240 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare