En Hatavej priznala da nije savršen roditelj, ali i da jednu vrstu kućnih poslova prezire

Nagrađivana glumica En Hatavej (38), koju publika zna po ulogama u filmovima poput "Serenity" i "Đavo nosi Pradu", roditeljstvo u uslovima "novog normalnog" vidi kao stalni izazov.

Četvrtak, 03.12.2020.

08:45

Izvor: Super žena

En Hatavej priznala da nije savršen roditelj, ali i da jednu vrstu kućnih poslova prezire
Foto: Getty /Matt Winkelmeyer / Staff

Podeli:

Nije joj baš ni prijalo to što je morala da se posveti isključivo kućnim poslovima. Za sebe kaže da je ponosna mama dvojice sinova, Džonatana i Džeka, i ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, ali i da je to iskustvo koje je prepuno uspona i padova.

"Nisam savršen roditelj, ali se uvek trudim da smirenim tonom razgovaram sa decom, koliko god je to teško", otvoreno je rekla holivudska zvezda.

Tokom zaključavanja, En se redovno brinula o deci i kući, baš poput poput običnih smrtnika, a ispričala je da joj je jedan od najvećih izazova bio pranje veša, prenosi Jutarnji.

"Samo ću reći: "J***** veš! Celo to iskustvo u karantinu bilo je jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite, to je ta krivulja. Osim toga, imate osećaj da sve radite pogrešno, posebno kad su deca mala, a vi nemate baš nikakva iskustva", iskrena je En Hatavej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.