Supermen je odustao od karijere kako bi odgajio sina, bilo je dosta kritika

Din Kejn, najpoznatiji po ulozi Supermena u TV seriji Lois and Clark: The New Adventures of Superman iz 1993. godine, samohrani je otac koji se odrekao karijere kako bi se brinuo o svom sinu.

Ponedeljak, 25.07.2022.

09:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Teško detinjstvo

Iako je postao zvezda svetskog glasa, glumac je imao teško detinjstvo. Oca nikad nije upoznao, jer je napustio njegovu majku, a taj narušeni porodični odnos je dalje oblikovao njegovu ličnost.

U junu 2000. godine postao je otac i dobio je sina Kristofera sa partnerkom Samantom Tores. Posle duge i teške borbe za starateljstvo sa Toresovom, 2011. godine sud je konačno doneo odluku da dete pripadne njemu.

Svog sina je podigao sam, sa mnogo odricanja i truda


Kejn se potrudio da sina odgaja na pravi način, pružio mu je bezuslovnu ljubav, ljubav koju on nije imao tokom odrastanja.

"Kuvam svaki obrok za svoje dete. Ako ja ne kuvam, on ne jede", rekao je jednom prilikom glumac.

"Poslednjih 18 godina moje karijere bile su podređene sinu, a tek onda mojoj glumi", dodao je.

Tata je bio prisutan na svakom treningu borilačkih veština, svom Kristoferu je bio i fudbalski trener, košarkaški trener i trener bejzbola.

Glumčeva odluka da karijeru stavi u drugi plan i posveti se odgajanju sina donela mu je mnogo kritika, ali Kejn za života, pa ni dan-danas nije zažalio zbog te odluke

Neraskidiva veza

Supermenov način ophođenja prema detetu doneo im je neraskidivu vezu.

"Mislim da je on, poprilično, ponosan na tatu, ali da budem iskren, ja sam prilično ponosan na njega. Mislim da je on moje omiljeno biće na planeti", rekao je glumac

Što se tiče nastavka njegove karijere, Kejn se pojavio u nekim filmovima, a napisao je i scenarije za nekoliko serija. Sada, kada mu je sin odrastao, ne gubi vreme i glumi u serijama kao što su The Platform i Supergirl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.