Lepota žene

Njena šminka je najprodavanija, a imena su zastrašujuća

Ona ima carstvo kozmetike i šminke koju prodaje i milionima devojaka širom sveta je uzor. Sada je predstavila liniju rumenila koja su, u najmanju ruku, problematičnih naziva. Kajli Džener je zaista uspela i ovog puta da nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Četvrtak, 15.03.2018.

11:35

Izvor: B92

Njena šminka je najprodavanija, a imena su zastrašujuća
Foto: x17agency

Podeli:

"Jedva legalna", "Nevinost", zatim "Nepopravljivi romantik" - samo su neki od naziva rumenila koje je lansirala Kajli Džener.

Novo pečena mama dizajnirala je nekoliko odličnih nijansi rumenila, ali imena su, tvrde njeni fanovi, potpuno neprikladna.

"Volim te, ali si me zgrozila nazivima ove kozmetike", komentarisao je jedan od fanova novu liniju rumenila, dok su se mnogi složili da su nazivi previše indikativni za njenu mladu publiku. Zameraju joj i to što nije svesna da je mnogim devojčicama ona uzor.

Inače, u pitanju je naravno marketinški trik, koji je uspeo kao i sve što radi mlada rijaliti zvezda i preduzetnica.

Ona je odabrala ove granične nazive, kao što je nedavno jedna druga kozmetička kuća svojim sjajevima dala nazive "Orgazam" i "Super - orgazam".

Inače, Kajli je toliko uspešn au svom poslu da joj ekonomski stručnjaci predviđaju da će do 2022. godine postati bilionerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare