P.BULATOVIC DEMANTUJE DA CE POSTATI MINISTAR

Nedelja, 29.10.2000.

15:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

P.BULATOVIC DEMANTUJE DA CE POSTATI MINISTAR Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Predrag Bulatovic demantovao je u nedelju informacije da ce postati ministar u novoj Saveznoj vladi. "U pitanju je potpuna dezinformacija", rekao je Bulatovic agenciji Beta. Bulatovic je dodao da takve glasine dozivljava kao zelju vrha crnogorskih vlasti da ga "odstrani iz politickog zivota Crne Gore". Beogradski dnevnik "Glas javnosti" objavio je, pozivajuci se na "pouzdane izvore u Podgorici", da je Bulatovic planiran za ministra odbrane ili finansija u novoj Saveznoj vladi.

Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Crne Gore Predrag Bulatovic demantovao je u nedelju informacije da ce postati ministar u novoj Saveznoj vladi. "U pitanju je potpuna dezinformacija", rekao je Bulatovic agenciji Beta. Bulatovic je dodao da takve glasine dozivljava kao zelju vrha crnogorskih vlasti da ga "odstrani iz politickog zivota Crne Gore". Beogradski dnevnik "Glas javnosti" objavio je, pozivajuci se na "pouzdane izvore u Podgorici", da je Bulatovic planiran za ministra odbrane ili finansija u novoj Saveznoj vladi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare