OBRADOVIC: ZAISTA VERUJEM DA PREDSEDNIK ZNA STA RADI

Subota, 04.11.2000.

21:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OBRADOVIC: ZAISTA VERUJEM DA PREDSEDNIK ZNA STA RADI Predsednik Socijaldemokratije Vuk Obradovic izjavio je da njegova stranka smatra da su odgovarajuce promene u vrhu Vojske Jugoslavije neophodne i da veruje da predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica zna sta radi, javlja Beta. "Pojedinci iz tog vrha objektivno simbolisu jednu politizovanu vojsku i jednu propalu politiku, jednu pogubnu politicku strategiju kojoj je narod 24. septembra, odnosno 5.oktobra, iskazao nepoverenje", rekao je Obradovic agenciji Beta. On je dodao da je, medjutim, na Vrhovnom savetu odbrane da odluci kad ce te promene izvrsiti. Na pitanje da li je u DOS-u jedinstven stav oko ostavke sefa sluzbe drzavne bezbednosti Srbije Radeta Markovica, Obradovic je rekao: "Jeste, oko toga smo se dogovorili".

Predsednik Socijaldemokratije Vuk Obradovic izjavio je da njegova stranka smatra da su odgovarajuce promene u vrhu Vojske Jugoslavije neophodne i da veruje da predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica zna sta radi, javlja Beta. "Pojedinci iz tog vrha objektivno simbolisu jednu politizovanu vojsku i jednu propalu politiku, jednu pogubnu politicku strategiju kojoj je narod 24. septembra, odnosno 5.oktobra, iskazao nepoverenje", rekao je Obradovic agenciji Beta. On je dodao da je, medjutim, na Vrhovnom savetu odbrane da odluci kad ce te promene izvrsiti. Na pitanje da li je u DOS-u jedinstven stav oko ostavke sefa sluzbe drzavne bezbednosti Srbije Radeta Markovica, Obradovic je rekao: "Jeste, oko toga smo se dogovorili".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare