SPO: SDB SAUCESNIK U ZLOCINU

Sreda, 22.11.2000.

20:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SPO: SDB SAUCESNIK U ZLOCINU Srpski pokret obnove je izrazio najdublje saucesce porodicama srpskih policajaca, ubijenih od strane albanskih terorista i istovremeno optuzuje Sluzbu drzavne bezbednosti i njenog nacelnika Radomira Markovica za saucesnistvo u ovom zlocinu. "SDB i Markovic bili su obavezni da na vreme otkriju i sprece ovaj teroristicki akt, jer su za to placeni, umesto da organizuju likvidacije gradjana Srbije", ocenjuje SPO, prenosi Fonet.

Srpski pokret obnove je izrazio najdublje saucesce porodicama srpskih policajaca, ubijenih od strane albanskih terorista i istovremeno optuzuje Sluzbu drzavne bezbednosti i njenog nacelnika Radomira Markovica za saucesnistvo u ovom zlocinu. "SDB i Markovic bili su obavezni da na vreme otkriju i sprece ovaj teroristicki akt, jer su za to placeni, umesto da organizuju likvidacije gradjana Srbije", ocenjuje SPO, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare