IZ KOMBIJA JUBANKE OTETO 4.000.000 MARAKA

Četvrtak, 23.11.2000.

09:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

IZ KOMBIJA JUBANKE OTETO 4.000.000 MARAKA Trojica mladica, naoruzani automatskim oruzjem i pistoljima, ukrali su iz kombija beogradske "Jubanke" cetiri miliona maraka i 67.000 svajcarskih franaka, pise "Glas javnosti" u cetvrtak. Kako prenosi Beta, list navodi da su napadaci presreli kombi u sredu ujutro na auto-putu Beograd-Nis, kod Bubanj Potoka, razoruzali radnike banke i iz zadnjeg dela vozila uzeli dzakove s novcem. Razbojnici su posle pljacke pobegli u pravcu Nisa, a policija je utvrdila da su registarske tablice na njihovom vozilu marke "nisan" ukradene. Kako "Glas javnosti" saznaje, kombi "Jubanke", u kome su bili vozac, blagajnica i tri radnika obezbedjenja, krenuo je oko sedam casova za Makedoniju iz centralnog trezora "Jubanke" u Ulici Srpskih vladara, u centru Beograda.

Trojica mladica, naoruzani automatskim oruzjem i pistoljima, ukrali su iz kombija beogradske "Jubanke" cetiri miliona maraka i 67.000 svajcarskih franaka, pise "Glas javnosti" u cetvrtak. Kako prenosi Beta, list navodi da su napadaci presreli kombi u sredu ujutro na auto-putu Beograd-Nis, kod Bubanj Potoka, razoruzali radnike banke i iz zadnjeg dela vozila uzeli dzakove s novcem. Razbojnici su posle pljacke pobegli u pravcu Nisa, a policija je utvrdila da su registarske tablice na njihovom vozilu marke "nisan" ukradene. Kako "Glas javnosti" saznaje, kombi "Jubanke", u kome su bili vozac, blagajnica i tri radnika obezbedjenja, krenuo je oko sedam casova za Makedoniju iz centralnog trezora "Jubanke" u Ulici Srpskih vladara, u centru Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare