MUP NECE OBEZBEDJIVATI KONGRES SPS

Petak, 24.11.2000.

17:57

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MUP NECE OBEZBEDJIVATI KONGRES SPS Ministar unutrasnjih poslova Srbije Bozo Prelevic u petak je potvrdio da pripadnici policije nece obezbedjivati kongres Socijalisticke partije Srbije, ali da ce reagovati ukoliko dodje do narusavanja javnog reda i mira, prenosi FoNet. "Stav MUP je da nece vise obezbedjivati partijske kongrese na nacin kako je to do sada radjeno, sto ne znaci da necemo reagovati ukoliko dodje do ugrozavanja rada politicke stranke", upozorio je Prelevic na konferenciji za novinare.

Ministar unutrasnjih poslova Srbije Bozo Prelevic u petak je potvrdio da pripadnici policije nece obezbedjivati kongres Socijalisticke partije Srbije, ali da ce reagovati ukoliko dodje do narusavanja javnog reda i mira, prenosi FoNet. "Stav MUP je da nece vise obezbedjivati partijske kongrese na nacin kako je to do sada radjeno, sto ne znaci da necemo reagovati ukoliko dodje do ugrozavanja rada politicke stranke", upozorio je Prelevic na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare