UNICEF POKRENUO PROGRAM VREDAN 4 MILIONA DOLARA

Petak, 01.12.2000.

13:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

UNICEF POKRENUO PROGRAM VREDAN 4 MILIONA DOLARA UNICEF je pokrenuo program pomoci za Jugoslaviju vredan 4 miliona dolara, koji ima za cilj da se pomogne institucijama kojima je pomoc najhitnija, saopstila je ta organizacija. Precizira se da ce pomoc biti namenjena za popravke sistema i obezbedjivanje goriva za grejanje za 30 porodilista, 30 osnovnih skola, 23 obdanista i 21 instituciju za decu bez roditeljskog staranja. Pomoc ce biti upucena i nekim bolnicama, pre svaga Hitnoj pedijatrijskoj sluzbi. "Program ce obezbediti da neki od najranjivijih stanovnika zemlje budu zasticeni od najgoreg uticaja zime. Program je koncentrisan na institucije koje nisu pokrivene drugim medjunarodnim donacijama", navodi se u saopstenju koje prenosi Beta.

UNICEF je pokrenuo program pomoci za Jugoslaviju vredan 4 miliona dolara, koji ima za cilj da se pomogne institucijama kojima je pomoc najhitnija, saopstila je ta organizacija. Precizira se da ce pomoc biti namenjena za popravke sistema i obezbedjivanje goriva za grejanje za 30 porodilista, 30 osnovnih skola, 23 obdanista i 21 instituciju za decu bez roditeljskog staranja. Pomoc ce biti upucena i nekim bolnicama, pre svaga Hitnoj pedijatrijskoj sluzbi. "Program ce obezbediti da neki od najranjivijih stanovnika zemlje budu zasticeni od najgoreg uticaja zime. Program je koncentrisan na institucije koje nisu pokrivene drugim medjunarodnim donacijama", navodi se u saopstenju koje prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare