MARJANOVIC TUZIO G17, BATICA, KOLUNDZIJU I "NOVOSTI"

Nedelja, 03.12.2000.

10:42

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MARJANOVIC TUZIO G17, BATICA, KOLUNDZIJU I "NOVOSTI" Bivsi premijer Vlade Srbije Mirko Marjanovic tuzio je "Vecernje novosti", G17 plus , Vladana Batica i Nadu Kolundziju zbog "laznih, uvredljivih i zlonamernih informacija ciji je cilj diskreditaciija". "Pokusao sam da u interesu odbrane moje casti i ugleda reagujem putem demantija ali su oni ili objavljeni na neprikladan nacin ili sto je bilo cesce, uopste nisu objavljeni", navodi Marjanovic u pismu dostavljenom "Vecernjim novostima". U ovakvoj situaciji, a posebno u slucajevima kada se napadalo na moj licni, privatni zivot, iznosenjem neistina povodom kreditnog aranzmana s kompanijom 'Progres' za kupovinu stana, kao i stambenih uslova u kojima smo ziveli moja porodica i ja, odlucio sam da se istina utvrdi pred nadleznim sudom", stoji u pismu, javlja Srna.

Bivsi premijer Vlade Srbije Mirko Marjanovic tuzio je "Vecernje novosti", G17 plus , Vladana Batica i Nadu Kolundziju zbog "laznih, uvredljivih i zlonamernih informacija ciji je cilj diskreditaciija". "Pokusao sam da u interesu odbrane moje casti i ugleda reagujem putem demantija ali su oni ili objavljeni na neprikladan nacin ili sto je bilo cesce, uopste nisu objavljeni", navodi Marjanovic u pismu dostavljenom "Vecernjim novostima". U ovakvoj situaciji, a posebno u slucajevima kada se napadalo na moj licni, privatni zivot, iznosenjem neistina povodom kreditnog aranzmana s kompanijom 'Progres' za kupovinu stana, kao i stambenih uslova u kojima smo ziveli moja porodica i ja, odlucio sam da se istina utvrdi pred nadleznim sudom", stoji u pismu, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare