PRESTLONASLEDNIK ALEKSANDAR DOLAZI U BEOGRAD

Četvrtak, 07.12.2000.

13:28

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PRESTLONASLEDNIK ALEKSANDAR DOLAZI U BEOGRAD Prestolonaslednik Aleksandar Karadjordjevic u cetvrtak dolazi u Beograd, u visednevnu posetu Srbiji u okviru koje ce posetiti i Zonu bezbednosti oko Bujanovca i Preseva, saznaje agencija SRNA u krugovima bliskim Krunskom savetu. Prestolonaslednik ce ove godine u Srbiji proslaviti Krsnu slavu Svetog Andreja, 13. decembra, a Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Pavle u Skupstini grada preseci ce i osvestati slavski kolac.

Prestolonaslednik Aleksandar Karadjordjevic u cetvrtak dolazi u Beograd, u visednevnu posetu Srbiji u okviru koje ce posetiti i Zonu bezbednosti oko Bujanovca i Preseva, saznaje agencija SRNA u krugovima bliskim Krunskom savetu. Prestolonaslednik ce ove godine u Srbiji proslaviti Krsnu slavu Svetog Andreja, 13. decembra, a Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Pavle u Skupstini grada preseci ce i osvestati slavski kolac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare