SB UN: ZABRINUTOST ZBOG TENZIJA

Petak, 08.12.2000.

13:44

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SB UN: ZABRINUTOST ZBOG TENZIJA Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija ponovio je svoju duboku zabrinutost zbog tenzija u zoni bezbednosti na granici uze Srbije i Kosova i pozvao sve strane da ucine sve kako bi se takva situacija resila sto je pre moguce. Predsedavajuci SB, ruski ambasador u UN Sergej Lavrov je, nakon zasedanja, rekao da su clanice pozvale snage Kfor i pripadnike UNMIK "da nastave s merama kako bi se situacija vratila u normalu", javlja Beta.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija ponovio je svoju duboku zabrinutost zbog tenzija u zoni bezbednosti na granici uze Srbije i Kosova i pozvao sve strane da ucine sve kako bi se takva situacija resila sto je pre moguce. Predsedavajuci SB, ruski ambasador u UN Sergej Lavrov je, nakon zasedanja, rekao da su clanice pozvale snage Kfor i pripadnike UNMIK "da nastave s merama kako bi se situacija vratila u normalu", javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare