GUTOVIC CE BITI UPUCEN NA PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE

Četvrtak, 19.10.2000.

15:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GUTOVIC CE BITI UPUCEN NA PSIHIJATRIJSKO POSMATRANJE Krivicno vece Okruznog suda u Novom Sadu odlucilo je da se Milivoje Gutovic, optuzen za ubistvo predsednika pokrajinske vlade Boska Perosevica, uputi na psihijatrijsko posmatranje u zatvorsku bolnicu u Beogradu, javlja Beta. Vestak i psihijatar Borislav Kapamadzija u pauzi sudjenja je rekao da je u polusatnom razgovoru sa Gutovicem utvrdio da "postoje indicije da bi se kod optuzenog moglo raditi o dusevnoj bolesti, odnosno poremecenosti".

Krivicno vece Okruznog suda u Novom Sadu odlucilo je da se Milivoje Gutovic, optuzen za ubistvo predsednika pokrajinske vlade Boska Perosevica, uputi na psihijatrijsko posmatranje u zatvorsku bolnicu u Beogradu, javlja Beta. Vestak i psihijatar Borislav Kapamadzija u pauzi sudjenja je rekao da je u polusatnom razgovoru sa Gutovicem utvrdio da "postoje indicije da bi se kod optuzenog moglo raditi o dusevnoj bolesti, odnosno poremecenosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare