ILIC: PRIHVATIO BIH PONUDU DA BUDEM KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA

Sreda, 25.10.2000.

09:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ILIC: PRIHVATIO BIH PONUDU DA BUDEM KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA Kopredsednik Nove Srbije i grdonacelnik Cacka, Velimir Ilic izjavio je da bi prihvatio eventualnu ponudu Demokratske opozicije Srbije da bude njen kandidat za predsednika Srbije. Ilic je u emisiji TV Cacak rekao da prema anketama stranih instituta on kao predsednicki kandidat ima najvece sanse i da su mnogi strani zvanicnici insistirali da se on kandiduje. "Ako me DOS podrzi ja cu se kandidovati i kao predsednicki kandidat vodio bih dobru kampanju i sigurno bih pobedio. Ako me DOS ne podrzi, nece propasti svet, bice neko drugi kandidat i maksimalno cu pomoci u njegovoj kampanji " rekao je Ilic, prenosi Beta.

Kopredsednik Nove Srbije i grdonacelnik Cacka, Velimir Ilic izjavio je da bi prihvatio eventualnu ponudu Demokratske opozicije Srbije da bude njen kandidat za predsednika Srbije. Ilic je u emisiji TV Cacak rekao da prema anketama stranih instituta on kao predsednicki kandidat ima najvece sanse i da su mnogi strani zvanicnici insistirali da se on kandiduje. "Ako me DOS podrzi ja cu se kandidovati i kao predsednicki kandidat vodio bih dobru kampanju i sigurno bih pobedio. Ako me DOS ne podrzi, nece propasti svet, bice neko drugi kandidat i maksimalno cu pomoci u njegovoj kampanji " rekao je Ilic, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare