RADMILA HRUSTANOVIC PRIVREMENI DIREKTOR STUDIJA B

Subota, 28.10.2000.

20:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RADMILA HRUSTANOVIC PRIVREMENI DIREKTOR STUDIJA B Za privremenog rukovodioca beogradske Radio-televizije Studio B, odlukom Privrednog suda u Beogradu, imenovana je clan gradske vlade Radmila Hrustanovic, koja je i odbornik Demokratske opozicije Srbije u Skupstini grada, saopstio je u subotu Studio B. Privredni sud je, istovremeno, ogranicio prava i ovlascenja dosadasnjem direktoru Studija B Draganu Kojadinovicu, koji je formalno-pravno ostao na toj funkciji nakon nedavnih sudskih odluka kojima je Studio B vracen u nadleznost Skupstine grada, prenosi Beta.

Za privremenog rukovodioca beogradske Radio-televizije Studio B, odlukom Privrednog suda u Beogradu, imenovana je clan gradske vlade Radmila Hrustanovic, koja je i odbornik Demokratske opozicije Srbije u Skupstini grada, saopstio je u subotu Studio B. Privredni sud je, istovremeno, ogranicio prava i ovlascenja dosadasnjem direktoru Studija B Draganu Kojadinovicu, koji je formalno-pravno ostao na toj funkciji nakon nedavnih sudskih odluka kojima je Studio B vracen u nadleznost Skupstine grada, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare