SEDMI BATALJON VJ OSTAJE

Petak, 17.11.2000.

14:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SEDMI BATALJON VJ OSTAJE Pripadnici Sedmog bataljona Vojske Jugoslavije, njih 60-tak, ostaju kod Bijelog Polja i nastavice da rade kao i do sada, izjavio je u petak Beti oficir te jedinice. On je, trazaci da mu se ime ne pominje, demantovao navode iz revije "Polje", koja je u poslednjem broju, od 14. novembra, objavila da "Sedmi bataljon od vojne, postaje savezna policija" i da su im vec "sasivene oznake za uniforme". Taj oficir je te navode nazvao "cistom gluposcu". Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic najavio je nedavno, na tribini u Niksicu, da ce Sedmi bataljon VJ biti raspusten. On je rekao da ce na sednici Vrhovnog saveta odbrane zatraziti da se pripadnici te jedinice ne rasporedjuju ni u jednu drugu jedinicu VJ, vec da odu kucama.

Pripadnici Sedmog bataljona Vojske Jugoslavije, njih 60-tak, ostaju kod Bijelog Polja i nastavice da rade kao i do sada, izjavio je u petak Beti oficir te jedinice. On je, trazaci da mu se ime ne pominje, demantovao navode iz revije "Polje", koja je u poslednjem broju, od 14. novembra, objavila da "Sedmi bataljon od vojne, postaje savezna policija" i da su im vec "sasivene oznake za uniforme". Taj oficir je te navode nazvao "cistom gluposcu". Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic najavio je nedavno, na tribini u Niksicu, da ce Sedmi bataljon VJ biti raspusten. On je rekao da ce na sednici Vrhovnog saveta odbrane zatraziti da se pripadnici te jedinice ne rasporedjuju ni u jednu drugu jedinicu VJ, vec da odu kucama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare